Last news in Fakti

28 Април, 2022 16:27 1 709 1

Неочакваните признаци, че той е готов за дълга и сериозна връзка

  • признаци-
  • връзка-
  • любов-
  • мъж-
  • жена

Чертите в характера и поведението на един мъж, които подсказват, че той е подходящ избор за сериозна връзка

Неочакваните признаци, че той е готов за дълга и сериозна връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Червените флагове са онези сигнали, които ни показват притеснителните неща, за които трябва да внимаваме що се отнася до човека до нас. Те са сигнал, че неговото поведение ще се окаже пагубно за връзката ни. Те са и нещата, които ни тласкат навреме да вземем решението дали да продължим с този човек или не. Обикновено червените флагове са смущаващи признаци, че нещо в поведението на партньора ни не е наред или ние не сме съгласни с него, пише Флагман.

Има обаче някои признаци, които на пръв поглед можем да приемем като червени флагове, но експерти по връзките смятат, че те всъщност могат да се окажат знаци, че партньорът ни е добър избор и е подходящ за дълготрайна връзка. Кои са те?

1. Той е привързан към майка си

Обикновено свързваме привързаността на синовете към майките с едиповия комплекс. Смята се, че с такъв мъж може да имате само неприятности и историята е доказала това многократно. Но всъщност всичко зависи от степента на привързаност и начините, по които тя се изразява. Ако говорим за здравословна привързаност и ако партньорът ви не се допитва до всичко към майка си, не търси постоянното ѝ одобрение и обожание, значи привързаността му към нея може да ви радва. Тя може да подсказва, че той уважава жените в живота си и държи на тяхната близост и подкрепа.

2. Той не е прекалено амбициозен

Жените се омайват от амбициозни мъже с цели, перспективи, успешни мъже, които умеят да постигат това, което искат. Ако вашият партньор не е амбициозен, вероятно ще си кажете, че той е ненадежден, но и това може да не е съвсем вярно. Това, че един мъж не прави кариера и богатство съвсем не означава, че е негоден за дълготрайно партньорство. Погледнете го от хубавата страна – той може да има повече свободно време да прекарва със семейството и приятелите си, а това е не по-малко ценно.

3. Той не е имал много връзки

Преди да приемете това като червен флаг, че се срещате със задръстеняк, помислете отново. Партньорът ви може просто да е моногамен, да има нужда от близост в една връзка и да иска да поддържа дълготрайни отношения, а не да скача от връзка във връзка.

4. Той живее по течението

Убеждението, че животът трябва да протича по точно определен план с ясни цели, които да се преследват, често излиза лъжливо, защото животът поднася купища изненади, докато някой си прави планове. Животът е най-талантливият и непредсказуем сценарист, с когото не можете да се мерите. Ето защо да живееш по течението невинаги е лош избор. И не е задължително червен флаг, показващ, че някой е несретник, несериозен или незрял. То е просто избор.

5. Той ви харесва прекалено много

За някои това може да е проблем, защото приемат силните чувства като знак за прилепчивост, досадност, ревнивост и други подобни определения. Ако партньорът ви ви харесва наистина много, това не е задължително червен флаг, че нещо с психиката му не е наред или че е емоционално нестабилен. Може просто наистина да е така и той да е лудо влюбен във вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    4 0 Отговор
    Ще се опитам , да съм полезен на дамите този път ! Ето двете големи женски заблуди ! 1. Искам да ме цени ! Почне ли един мъж много да ви цени , и свива ли ушите , вероятно иска да му пуснете , и хич не мисли за нещо повече ! Мъжът , който истински се интересува от вас , ще се опита да ви опознае и като човек , а не само като сексуален обект ! Така че , нищо чудно , да ви " подпре " от различни страни , за да ви види в различни ситуации ! 2. Искам да ме обича ! Мъжът , който наистина ви обича , ще ви го каже , когато това настъпи , ще ви го повтаря понякога , но основно - ще ви покаже , че наистина е така ! Ако попаднете в някоя мелодрама , в която слушате това от сутрин до вечер , най вероятно , отново само искат да ви вдигат краката !
    Дано да съм бил полезен !