Last news in Fakti

29 Април, 2022 13:45 3 279 4

Ето го екологичния и модерен дом на Мила Кунис и Аштън Къчър (СНИМКИ)

  • мила кунис-
  • аштън къчър-
  • екологичен дом-
  • соларна система-
  • фермерски дом

Семейството на Мила и Аштън цени истинските неща в живота и не позволява на парите да ги главозамае

Ето го екологичния и модерен дом на Мила Кунис и Аштън Къчър (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Терминът „влиятелна двойка на Холивуд“ се използва доста свободно през последните години, карайки две публични личности да получават повече внимание, отколкото техните дела всъщност изискват. Случаят обаче съвсем не е такъв с Аштън Къчър и Мила Кунис, които освен като актьори, се отличиха в света на рисковия капитализъм чрез своята фирма A-Grade Investments. Аштън Къчър е финансирал няколко малко известни стартиращи компании като Uber, Airbnb, Spotify, Shazam, Soundcloud и много други. Според екипа му студентът по биохимично инженерство, превърнал се в актьор, а после и в сериен предприемач, е имал инвестиции на стойност 30 милиона долара, а към днешна дата вече са над 250 милиона долара.

Семейството на Мила и Аштън обаче цени истинските неща в живота и не позволява на парите да ги главозамае. Доказателство за това е и страхотният им фермерски дом в Лос Анджелис, пише iwoman.bg.

Къщата, която се захранва изцяло от фотоволтаици, е сгушена зад обширна веранда. Соларната система на имота произвежда значително повече енергия, отколкото изисква, въпреки че остарелите общински кодекси не насърчават споделянето на енергия - ситуация, която собствениците на жилища се надяват да се промени в бъдеще. Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат, и водата, която пият. Идеалите за устойчивост и регенеративно земеделие не са просто абстрактни понятия за тях.

Пред Architectural Digest семейството каза:

„Искахме дом, а не имение. Искахме къщата да изглежда като стара плевня, нещо, което е било тук от десетилетия и впоследствие е превърнато в къща. Но също така трябваше да се чувства модерно и актуално. Построяването на къща от земята не е лесно нещо. Това или щеше да ни сплоти, или да ни скара.

Първо гледахме за идеи в Pinterest и си ги запазвахме. Когато погледнахме запазените снимки на другия, 90% от изображенията бяха сходни и повечето от къщите бяха проектирани от Хауърд Бакън.

Хауърд е като страхотен софтуерен дизайнер - иска да накара хората да стигнат там, където искат да бъдат с най-малко кликвания, с най-малко врати и препятствия."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan S

    7 0 Отговор
    Идеална е за украински бежанци. Мила да вика брачедите си.

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan S":

    Да беше дарила заплатите си на зеления вместо къща да купува....

    Коментиран от #3

  • 3 бат рамбо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Мила и Аштън дариха 8 милиона долара на Украйна! Освен това основаха фондация за набиране на средства и събраха още милиони!
    Ти какво си направил през скапания си живот освен да злорадстваш?
  • 4 qwerty

    2 1 Отговор
    Не ми харесва. Става за хижа, но не и за дом.