15 Октомври, 2024 10:58 2 011 12

Замесиха и Аштън Къчър в скандала с Пи Диди, актьорът и жена му напускат САЩ

  • аштън къчър-
  • мила кунис-
  • сащ-
  • лос анджелис-
  • диди-
  • пи диди-
  • шон диди комбс

Аштън Къчър и Мила Кунис, която е родена в Украйна, смятат да заживеят в Европа

Замесиха и Аштън Къчър в скандала с Пи Диди, актьорът и жена му напускат САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Не много дълго след като се замесиха в скандал с бивш техен колега, обвинен в сексуално насилие, Аштън Къчър и Мила Кунис отново попаднаха в окото на бурята. Този път причината е старото приятелство на актьора с Шон „Пи Диди“ Комбс.

Драмата ги кара да забързат плановете си да се отдалечат от Холивуд и вместо това да изградят нов живот в Европа, казва източник ексклузивно пред In Touch.

„Аштън се дразни толкова много от това, че отново е влачен през калта заради миналите си връзки“, казва вътрешният човек. „Първо беше Дани Мастерсън, а сега е Диди и това го убеди, че има много по-добри места за живеене от Холивуд. Според него в този момент Лос Анджелис е просто помийна яма“, казва източникът за настроението на Къчър.

Двойката, която се запозна на снимачната площадка на шоуто „Шеметни години“ в края на 90-те, прекара лятото си в Европа и дори заведе децата си на две вечери от турнето Eras на Тейлър Суифт на лондонския стадион „Уембли“ през юни.

Те си прекараха толкова страхотно в Европа и в много отношения идеята да се преместят там е начело на списъка им в момента, защото смятат, че това би било страхотно място за живеене и отглеждане на децата им с много по-здрав начин на живот. Единственото нещо, което ги спира да направят този ход, е работата, защото те все още имат много бизнес интереси в САЩ“, добавя още източникът, цитиран от Телеграф.

Ако двойката реши, че международен ход е твърде драстичен за семейството им, 46-годишният Аштън се насочва към друго място, което да нарече дом. „Северна Калифорния е много привлекателна за Аштън, защото той обича да е сред всички технологични предприемачи и това е място, където те могат да дадат на децата си по-нормален живот. Основното е, че те искат да извадят децата от Холивуд и да ги отгледат някъде далеч от цялата повърхностност и злословия“, отбелязва вътрешният човек.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брех

    16 2 Отговор
    И какво излезна Диди-то ги е помпил наред всички - Джей Ло, Ъшър, Кардашиан, Бийбър, Кътчър, Бионсе и още толкова знаменитости --- гнусна история
  • 2 карате кид оригинала

    12 5 Отговор
    Всички бели работещи хора, бягат от краварника!

    Всички цветнокожи от Южна Америка пристигат и чакат инструкции за гласуване и обещаните кеш пари, докато спят под моста/на тротоара в Лос Анджелис.
  • 3 честен ционист

    7 9 Отговор
    И Ди Каприо го има на купоните на Пъф Диди, запотен около 3-ма загорели афроамериканчета.
  • 4 СМС от Ванга

    11 1 Отговор
    Разчистиха Украйна, за да може хазарите да се приберат дома.
  • 5 Колобъра

    14 3 Отговор
    Скандала с Пъф Диди за пореден път доказа,че в Холивуд и музикалните среди в щатите са до един сатанисти продали си душата на дявола както признава и самата Анджелина Джоли .
    Те редовно на сбирките в скъпарските си имения практикуват сатанистки ритуали ,педофилия и сексуални извращения .
    Те и затова всички тия(звезди) вкупом се обявиха срещу Доналд Тръмп и подкрепят чърната ялова вещица -сатанистка дето от простития пък тя сама откровенно си призна ,че иска да рвдуцирала,демек да избиела човечеството...
  • 6 Лош

    8 2 Отговор
    Холивуд отдавна е помийна яма ! 90 процента от всички така наречени звезди са дрогаджии и обратни ….. филмите са тотал гарбидж…… абсолютни некадърници са направени герои …. Покварен свят …. Бягайте
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 В.В.П.

    5 1 Отговор
    Заминават за Москва .уникален град ..Казан Тоже ..Ще снимат в мосфилм..
  • 9 В.В.П.

    5 3 Отговор
    2008 год като отидох в сащ ,Нюйорк ,Лос Анджелис,Лас Ветас,Сан Франциско ,станах русофил и после ПУТИНИСТ ..Невероятна скотобойна ..

    Коментиран от #12

  • 10 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Какво им е сторил Паф деди??.Някой да каже
  • 11 В.В.П.

    1 2 Отговор
    Като си млад ревлю ,като Ащън,обичаш Лос Анджелис,после тие грозен ,и след още малко го мразиш..Невероятна дупка .
  • 12 Антикомуне

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "В.В.П.":

    Ти си обикалял САЩ като цветарка, 🤣🤣🤣. Явно не си си намерил нормална работа и за това американците са ти виновни. Сега сигурно си в Москва и работиш минимум за 5000 долара на месец.