29 Април, 2022 13:57 1 915 0

Джеймс Кордън напуска "Късното шоу", за да се върне при семейството си

  • джеймс кордън-
  • комик-
  • водещ-
  • семейство-
  • carpool karaoke-
  • караоке-
  • великобритания

Комикът реши, че е по-добре да се върне при семейството си във Великобритания, вместо да води хитовото шоу

Джеймс Кордън напуска "Късното шоу", за да се върне при семейството си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джеймс Кордън обяви, че ще напусне "Късното шоу" след седем години на екран, за да се върне със семейството си в Обединеното кралство, предава Mirror.

През октомври бе съобщено, че шефовете му искат да го задържат начело на популярното комедийно шоу и са готови да му платят 15 милиона паунда, за да го задържат като водещ още поне две години. Той обаче е отказал предложението за многомилионен договор и обяви новината в изявление по време на запис на предаването в четвъртък.

Въпреки че договорът му трябваше да изтече през август, звездата обяви, че ще остане до следващата пролет.

Говорейки в предаването, той каза със сълзи на очите: "Когато започнах това пътешествие, смятах, че то винаги ще бъде точно такова - щеше да бъде пътешествие, приключение. Никога не съм смятал, че това е моята крайна дестинация, и никога не искам това шоу да се проточи. Винаги искам да обичам това, което правя. Наистина смятам, че след една година ще е добър момент за мен да продължа напред, за да видя какво друго има.

Всички сме решени да направим тази година най-добрата, която някога сме имали. Ще си тръгнем с гръм и трясък."


Кордън твърди, че това е "едно от най-трудните решения", като казва: "Ще има сълзи, толкова много сълзи, защото това беше най-трудното решение, което някога съм вземал. Никога не съм приемал това за даденост, никога."

Президентът на CBS Джордж Чийкс заяви в изявление: "Иска ни се да можеше да остане по-дълго, но сме много горди, че той направи CBS свой американски дом и че това партньорство ще продължи още един сезон на "Късното шоу"."

Източник, близък до водещия, заяви за неговото семейство пред The Sun: "През последните няколко години Джеймс и Джулс нямаха почти никакво време да се виждат в Обединеното кралство заради работния му график. Планът им е да се опитат да прекарат повече време в Обединеното кралство, след като той приключи с "Късното шоу" догодина."

43-годишният телевизионен водещ води късното токшоу през последните шест години, а миналата година, когато изтичаше договорът му, се появиха противоречиви съобщения за това какво ще реши да прави в бъдеще.

По онова време широко се разпространяваше информацията, че шефовете му са готови да му платят милиони лири, за да го задържат като водещ на хитовото ток шоу още две години.

Сделката на стойност 15 млн. паунда щеше да направи Джеймс най-високоплатения британски телевизионен водещ.

По това време източник заяви пред The Sun: "CBS няма план Б, Джеймс е техният човек и те смятат, че ще остане при тях. Той е едно от лицата на мрежата, води изключително успешно предаване и им осигурява голям трафик онлайн. Цифрите, които се обсъждат, са около 15 млн. паунда за две години.

Това може да звучи много, но Джеймс носи толкова много на CBS. За разлика от съперниците си, неговите онлайн сегменти, включително Carpool Karaoke и Crosswalk Musical, са огромни световни уеб хитове, които на всичкото отгоре носят огромни приходи."

Президентът на CBS Entertainment Кели Кал заяви пред Deadline: "Обичаме Джеймс и той върши и вършеше страхотна работа. Не коментираме състоянието на преговорите".

Още през 2020 г., след като ограниченията, свързани с коронавируса, затрудниха пътуването между САЩ и Обединеното кралство, се появиха слухове, че звездата и създател на "Гавин и Стейси" иска да се върне в Обединеното кралство именно заради тъгата по дома.

Джеймс отглежда децата си Макс, Кери и Шарлот заедно със съпругата си Джулия Кери и призна, че семейството "от много дълго време върви в ритъма на моя барабан".

Когато слуховете започнаха да цикрулиратThe Sun цитира Джеймс да казва: "Имам още няколко години до края на този договор. Прекратяването на шоуто винаги ще бъде повече семейно решение, отколкото професионално."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА