Last news in Fakti

29 Април, 2022 19:15 2 993 4

Риана е на ръба на нервна криза дни преди раждането

  • риана-
  • криза-
  • asap rocky-
  • изневяра-
  • англичанка

Само преди ден бе съобщено, че A$AP Rocky е водил тайна кореспонденция с 45-годишна майка англичанка

Риана е на ръба на нервна криза дни преди раждането   - 1
Снимка: Shutterstock

Риана би трябвало да е на върха на щастието и да се наслаждава на един от най-прекрасните моменти в живота си. Напоследък обаче тя не може да си поеме дъх от грижи и терзания, като близки споделят, че дни преди раждането си горещата певица от Барбадос е стресирана и в лошо емоционално състояние.

Това не е учудващо особено предвид всичко, което се струпа на главата на Риана в последно време, пише woman.bg. През февруари певицата и приятелят ѝ A$AP Rocky обявиха, че очакват дете, а само два месеца по-късно през април почитателите на двойката бяха разтърсени от новината, че рапърът изневерява на любимата си с дизайнерката Амина Муади.

Слуховете бяха опровергани, но надвисналите облаци се разкъсаха само за кратко. Няколко дни по-късно A$AP Rocky бе арестуван на летището в Лос Анджелис пред очите на Риана. Той бе задържан във връзка със стрелба, случила се през ноември 2021 г. Според близки до двойката певицата е била в шок от ареста, особено с оглед на деликатното положение, в което се намира. Рапърът бе освободен под гаранция, а делото му е насрочено за 17 август. Ако вината му бъде доказана, той може да лежи в затвора цели 14 години.

Само преди ден пък бе съобщено, че A$AP Rocky е водил тайна кореспонденция с 45-годишна майка англичанка, докато РиРи се готви за раждането на детето им. 33-годишният рапър е писал в Инстаграм на Джили О'Донъл от Девън през декември. Рапърът предложил на майката на три деца да лети до Украйна, за да се види с него.

“Тя не може да повярва, че това се случва. Всичките ѝ близки са около нея, за да ѝ помагат. В момента е много травмирана”, споделя още източник близък до двойката. По думите му надеждите на певицата за спокойно раждане са били попарени покрай непрестанните драми.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напълно я разбирам

    6 1 Отговор
    Жената не спи по цяла нощ от плачовете на бебето! И 9 месеца без никой да я уважи. .
  • 2 Кики

    10 1 Отговор
    Абе ей факти не ни занимавайте с тази едноклетъчна пача , кажете нещо за ковида , ковида започна да ни липсва и оня серсемин томов ли беше и оня убитак от Швейцария
  • 3 Не ме интересува

    5 0 Отговор
    тази ритната в муцуната (като пекинез) циганка.
  • 4 Нормален

    0 0 Отговор
    На кого му пука?