Last news in Fakti

30 Април, 2022 09:28 7 003 4

Дженифър Лопес и Бен Афлек не искат повече деца

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • деца-
  • семейство

Ето защо са взели това решение

Дженифър Лопес и Бен Афлек не искат повече деца - 1
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек не планират да имат деца заедно. Те виждат бъдеще заедно, но са минали етапа от живота си, в който искат деца. Двамата се събраха през пролетта на миналата година и се сгодиха в началото на април.

Певицата и актриса вече има близнаци Ема и Макс (13 г.) от бившия си съпруг Марк Антъни. Актьорът пък има три деца от бившата си Дженифър Гарнър - Вайълет на 16 г., Серафина на 13 г. и Самюел на 10 г.

Нито Джей Ло, нито Афлек искат да имат още наследници, предава dnes.bg.

"Те не искат нови деца - и двамата са преминали този етап от живота си. Връзката на Джей Ло с неговите деца прави Бен още по-сигурен, че това е съдба. Те наистина се опитват да създадат това смесено семейство и Дженифър Гарнър намира това за страхотно. Тя няма нищо против, когато децата отидат да прекарат време с техния баща и Джей Ло, защото това ѝ дава време, което да прекара сама, което е такава рядкост за нея", споделя източник на "HollywoodLife".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма работа

    1 0 Отговор
    Ще тропат камбанката в калъф.
  • 2 Назго

    5 1 Отговор
    Правилно,станала е като избозана кучка !
  • 3 Ами

    6 1 Отговор
    тя е на възраст вече, би било безумие да роди. А и кога ще спре да ходи полугола? Не е интересна. Особено големия й задник.
  • 4 Aлфа Bълкът

    6 1 Отговор
    Какви деца от тая дърта кобила!