1 Май, 2022 17:15 3 267 8

Анджелина Джоли съди ФБР за инцидент с Брад Пит?

  • анджелина джоли-
  • съди-
  • фбр-
  • брат пит-
  • инцидент-
  • раздяла

Този инцидент от 2016г. доведе до раздялата на холивудската двойка

Анджелина Джоли съди ФБР за инцидент с Брад Пит? - 1
Снимка: БГНЕС

Според най-новите информации от жълтите медии в САЩ Анджелина Джоли е в разгара на ново съдебно дело, този път срещу Федералното бюро за разследване (ФБР).

Жена, идентифицирана като Джейн Доу в съдебните документи, получени от сайта TMZ, съди ФБР за информация относно тяхното разследване на инцидент с предполагаемо домашно насилие на борда на частен самолет преди няколко години, което съответства на описанието на инцидента, довел до раздялата на Джоли с бившия ѝ съпруг Брад Пит, пише tialoto.bg.

Според съдебните документи „Джейн Доу“ казва в делото, че има „публичен статут“ и иска да остане анонимна. Делото търси информация „относно разследването на агенцията на инцидент с домашно насилие, възникнал преди няколко години, с участието на ищцата и нейните непълнолетни деца като жертви и свидетели“.

„Преди няколко години, докато ищцата, тогавашният ѝ съпруг и техните деца, които по това време са били непълнолетни, пътуват с частен самолет, съпругът е извършил физически и вербални нападения върху нея и децата“, се твърди в иска на Доу.

Тя обяснява, че ФБР е започнало разследване, но „публично обявява, че приключва разследването на инцидента, без да предприема допълнителни действия“, и не я уведомява за решението си.

В съдебния иск се посочва, че искането на Доу е част от усилията ѝ за „по-добро разбиране на разследването на ФБР и получаване на информация, необходима на децата ѝ, за да получат медицинска помощ и консултации при травма.

Доу твърди, че отговорите, които е получила на искането си, са били „законно недостатъчни“ и тя е завела дело, оспорвайки „задържането на допълнителни записи от ответната страна“.

По отношение на решението за анонимно завеждане на делото, в съдебния иск се посочва: „Потенциалното разкриване на лични подробности за нападението и неговото въздействие върху физическото и психическо здраве на децата рискува сериозно увреждане на децата“ и че рискът за нейните деца „е още по-голям поради обществения статус на ищеца.“

Източник, запознат с дългогодишната битка за попечителство на Джоли и Пит, казва че ФБР е разследвало Пит през 2016 г. за инцидента, който се е случил на техния частен самолет, и не е открило неправомерни действия.

Междувременно Аманда Крамер, адвокатката, която заведе делото от името на Джейн Доу, казва: „Не мога да коментирам самоличността на Джейн Доу, която се стреми да запази поверителността на семейството си. Нашата позиция е, че жертвите и оцелелите трябва да имат достъп до архивите на ФБР, които са преживели или докладвали, за да могат да се застъпват за здравето и правната защита на своите деца и себе си.“

Самолетният инцидент с участието на Пит и Джоли се случи през септември 2016 г. ФБР започна разследване срещу Пит заради твърдения, че по време на семеен полет за вкъщи от Европа, Пит е влязъл в ожесточен спор с 15-годишния тогава Мадокс.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    9 0 Отговор
    ПАК ТАЯ ДОЛИ,,,ХЪХЪХЪ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 последният космонавт

    11 0 Отговор
    Ама овцооо хахах.
  • 4 Фен

    5 0 Отговор
    Тая преди малко я издоих
  • 5 Тази не е наред

    12 0 Отговор
    Децата й като поведение са живото доксзателство.
  • 6 Извън закона

    7 0 Отговор
    Съди ФБР за да има пари за оръжие за Украйна 😂😂😂
  • 7 плюс минус

    7 0 Отговор
    Не е добре женицата.
  • 8 истината

    8 0 Отговор
    Ами тоз Брат Пит си е виновен, не си стояпри добрата Дженифър Анистън, ами хукна след тази с психичните проблеми.