3 Май, 2022 12:32 10 136 12

Защо наистина се мразят Кали и Глория?

  • кали-
  • глория-
  • певица-
  • поп фолк-
  • жоро илиев-
  • мафия-
  • любовница

Враждата между двете певици не е от твърдението на Кали, че Глория няма нито един хит, но започва много преди това

Грубостите и обидите, които си размениха дори навръх Великден фолк ветераните Глория и Кали нямат нищо общо с кариерите им. Въпреки че мотивът на атаката от страна на Кали бе, че примата на фолка нямала нито един хит, то разпрата между двете изпълнителки е свързана с личния им живот, а не с издадените албуми.

Войната между двете диви на чалгата датира от 20 години, а причината е вече покойният бос на ВИС-2 Георги Илиев. Главния, както го наричат и днес поклонниците му, разбил сърцето на Кали, след като зарязал хубавицата, за да вкара за две години в леглото си именно Глория. Години наред пък Кали, която вече има 3 деца, усукваше дали първородният ѝ син не е именно плод от любовта ѝ с Жоро Илиев. Детето е записано на близкия до боса по онова време Иван Димитров, но истинският му татко е именно Главния, разказват от обкръжението на застреляния през 2005 година бос.

Роден през 2000 г., наследникът на боса не е официално признат, тъй като Георги Илиев не иска съпругата му Мая да научи за детето, камо ли да го види официализирано. Самата Мая не може да има деца с Илиев, а тактичният подземен бос решава да спести унижението и мъката на законната си половинка, въпреки че Мая била наясно, че съпругът ѝ не топли само нейното легло. Затова и след раждането на Георги, босът на ВИС-2 се ограничава само до снимки на малчугана и пращането на по 5000 долара месечно на майка му. Жоро Илиев е виждал няколко пъти сина си още като бебе, но парите никога не носел лично на Кали - пращал шофьора си да подпомага младата майка.

Кали от години отрича сина ѝ да е отроче на боса, а причината е, че Илиев ѝ обявил ултиматум - разкаже ли за произхода на детето, кранчето спира. След убийството на мафиота пък покрусената Кали решава да мълчи от уважение към любовта си и паметта на таткото. Единствено разкрива, че искала Жоро Илиев да бъде кръстник на малкия, а обяснението за почитта към боса - спасил я от изнасилване от собствените си гардове и започнал да я покровителства, включително и финансово. Певицата стига дотам, за да защити произхода на сина си от бащини врагове и родни сплетни, че пуска слухове как сама мечтаела да роди син на Главния, но той я ползвал само за забавление. Истината обаче издава самият Георги-младши с визията си, който само на 14 години вече е пълно копие на покойния си татко.

Мъката на Кали по непризнаването на сина ѝ се усилила жестоко, след като малко след раждането на Георги, босът на ВИС-2 я отхвърля и я сменя с настоящата ѝ опонентка Глория. Примата на фолка става официална любовница на Главния за цели 2 години, а Кали се къса от мъка и бяс. Гневът ѝ не е насочен към неверния любовник, а към Глория която дори получава огромен имот в столичния квартал „Павлово”, където и днес живее. Любовта между Глория и Главния не спира само до имотни облаги - говори се, че лудо влюбеният Илиев зарязва Мая и започва да живее с певицата, а през това време продължава само да праща пари на Кали, но без да се вълнува повече от сина си. Абортът на Глория от боса на ВИС-2 се шушука, че е причина за краха в отношенията между певицата и влюбения благодетел.

Илиев зарязва и Глория, а бурната раздяла и мъката си певицата демонстрира в клипа към парчето си „Крепост”.

Там ролята на Главния се изпълнява от Асен Блатечки, който обаче е прегазен безмилостно от влак на финала на клипа.

Кали обаче не прощава.

Глория, макар и изоставена, е нейна съперница до край, а войната между двете периодично изплува на повърхността на иначе безразличните отношения. Глория години наред също увърташе дали е имала вземане-даване с Илиев, но в своите мемоари разкри индиректно, че двамата са имали връзка. Просто героят в книгата не се нарича Георги Илиев, а Главния, за да не останат съмнения очевидно, че певицата е била предпочетена от мафиота пред всички останали тогавашни известни дами. След като Кали преди броени дни отново не пропусна да уязви колежката си и дългогодишна съперница с коментара, че Глория нямала нито един хит, примата отново показа защо Илиев е избрал нея. Заради класата в поведението, което демонстрирала през онова време и официалната съпруга Мая, писа Уикенд.

„Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми”, обяви Глория по адрес на хулите от Кали.

В типичния си наперен стил пък наританата певица отговори, че „не ме прави злобна, че не знам нито една нейна песен и не мога да ги изброя”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що наистина?!

    21 1 Отговор
    Коя от коя по-голяма дупка има,може би?
  • 2 цербер

    10 0 Отговор
    фолк ветеранКите Глория и Кали
  • 3 Иванушка  🇷🇺

    13 0 Отговор
    50+ години е една чудесна възраст и възможност човек да тури край на Всичко )))
  • 4 Селска вражда

    18 1 Отговор
    Между две селски тарикатки.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Карат се за някоя богата мутра !

    14 1 Отговор
    В такива отношения винаги става дума за пари !
  • 7 Половин

    17 1 Отговор
    СИК и ВИС минали , на стари години се заревнували ?!
  • 8 ГУМЕН КРАДЕВ

    14 3 Отговор
    И за двете важи поговорката - " Хубава работа , ама сиганска "
  • 9 ,ьяайъ

    12 0 Отговор
    Щото и двете са опрашвани от Георги Илиев.
  • 10 Античалгар

    12 1 Отговор
    Две селски пръчки се бият в калта.
  • 11 121

    15 1 Отговор
    До кога ще ни занимавате с разведената майка и разведената и дъщеря.Сякаш само те имат внуци и така на татък.Голям пример за внучето,че бабата се мятал от мутра на мутра.Другата и тя бръмчалка и деца от който свари.Ама то големи новини.
  • 12 Долни

    7 1 Отговор
    Женски кучета 😁😁😁