Last news in Fakti

3 Май, 2022 14:32 2 827 8

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва днес със съдбоносна тайна за Явор Бахаров

  • съни бийч-
  • сериал-
  • комедия-
  • нов сезон-
  • наталия кобилкина-
  • иво аръков-
  • явор бахаров

Интересни попълнения в новия сезон на сериала ще бъдат Наталия Кобилкина, Лео Бианки, Аня Пенчева и др.

Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“, който стартира днес - 3 май от 21.00 часа по bTV. Разкритието на добре прикритата информация ще разтърси героите, които вярват, че са построили щастието и че нищо не може да го разруши. Арена на двойни игри, предателства и силни чувства отново ще бъде курортът Слънчев бряг.

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски наследник Никола, пръв ще използва тайната, която е научил, за да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще привлече опасни нови съюзници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се спира пред нищо, за да постигне целите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.

В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си враг, те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта. Разбира се, най-забавно отново ще бъде около спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, предстои да разберем.

Във втория сезон на „Съни бийч“ двама от героите ще се врекат във вечна вярност. А още в първия епизод в продължението на хитовия сериал на малкия екран ще изгреят много свежи попълнения - Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. В следващите серии ще се появят любими звезди като Аня Пенчева, Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инструкция от ХЕИ

    6 2 Отговор
    С комунисти, с плъхове, и с хлебарки не се преговаря!
    Путлер е и трите!
    Тахтабата Борисов и Изрожденецът Копейкин-също!

    Коментиран от #6

  • 2 Вземете кирчо и кокорчо

    1 4 Отговор
    много са добри в черната комедия

    Коментиран от #3

  • 3 сила

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Вземете кирчо и кокорчо":

    хипофизното джудже е най добро......мумия на токчета,смех и сълзи
  • 4 шмъркан

    2 0 Отговор
    Друсльо
  • 5 Кадир

    4 1 Отговор
    Какво ме занимавате с тая тъпотия. Само некадърни актьори с малки изключения. Скръб. Нито ценности, нито морал, какво да му гледам?
  • 6 Шока

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Инструкция от ХЕИ":

    Какво подяволите пушиш?

    Коментиран от #7

  • 7 ТОЧНО

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Шока":

    И аз това бих попитал,... ама КАРАЙ ДА СМЕ В ИГРАТА НА КОМЕНТИРАЛИТЕ
  • 8 МНЕНИЕ

    1 1 Отговор
    Абе добре амааа...тоя бахаровия, нали го алабала от Банско де и нямаше да играе... Или е голям артист, или няма по-талантливи от него...Иначе фабулата е интересна, неангажираща,... ежедневието поднесено от хумористична страна