Last news in Fakti

4 Май, 2022 14:19 2 541 1

Тези предмети може да почистите с пастата за зъби

  • паста за зъби-
  • почистване-
  • маратонки-
  • прибори-
  • баня

Тя може да се превърне в незаменим помощник

Тези предмети може да почистите с пастата за зъби - 1
Снимка: Shutterstock

Пастата за зъби може да се превърне в незаменим помощник в ежедневието на всеки от нас. Но в случая е задължително да използвате само бяла паста, а не гел.

Маратонки

Смесете 1 супена лъжица паста за зъби, сода за хляб и вода. Нанесете тази смес върху петната с помощта на мека четка за зъби. Втрийте нежно с кръгови движения, след което избършете с влажна кърпа.

Сребърни прибори

С помощта на памучна кърпа внимателно втрийте в сребърните прибори малко количество паста за зъби (задължително е тя да не е избелваща). Изплакнете добре и подсушете.

Мивката в банята

Пастата за зъби може както да оцвети мивката, така и да я почисти. Просто избършете мивката с влажна гъба и паста за зъби и след това я изплакнете с вода.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Trollgate Whitening

    0 0 Отговор
    А тези предмети можете да нацапотите с пастата за зъби, тъмните дрехи, огледалото в банята, металните части на смесителя на мивката.