5 Май, 2022 09:07 20 932 18

Излагация в "Стани богат"

  • стани богат-
  • излагация

Незнайно защо част от играта беше изрязана

Пореден гаф отбелязаха в "Стани богат". В предаването в сряда вечер имаше странна случка. На участника Георги Георгиев, който стартира с верен отговор, му се падна следния въпрос за 200 лева:

- Коя от изброените думи не може да се използва като синоним на "договор"?

Възможностите бяха контракт, пакт, конвенция и закон.

Незнайно защо, обаче никой не видя кой отговор е посочил участникът и дали той е бил верен... Причината е, че в телевизионното излъчване директно последва въпросът за 300 лева - "Кое от изброените не е източник на т. нар. зелена енергия?".

Така незнайно защо част от играта беше изрязана.

Впоследствие Георги Георгиев стигна до въпрос за 3000 лева, на който обаче отговори грешно и си тръгна с чек за 500 лева, пише Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    33 2 Отговор
    Голям праз.
  • 2 честен ционист

    12 4 Отговор
    Първи е Гого

  • 3 Човек

    54 1 Отговор
    Чудя им се на самочувствието на разни тъпунгери, дето ходят да се излагат!
  • 4 НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ☝

    14 6 Отговор
    А ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО СЕ„ ИЗРАЗЯВА ”ОТ ПРЕДАВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ И СВЕТА🤔
  • 5 Andrey

    39 7 Отговор
    Понеже и четирите могат да се приемат за верни. Законът е обществен договор...
  • 6 Стас

    14 2 Отговор
    И аз гледах епизода и забелязах директното преминаване към трети въпрос. Първоначално не можах да осъзная,какво става със сигнала в тв-то или е нещо друго. Гаф е,наистина. Някой в апаратната на битиви-то е направил грешка.

    Коментиран от #17

  • 7 въпросът е щекотлив

    4 3 Отговор
    Още със задаването стана ясно, че се търси коментар за Рибентроп- Молотов.
  • 8 Въпрос на интерпретация

    19 3 Отговор
    Никоя от тези 4 думи не е изцяло синоним на "договор". Всяка от тях дава малко по-точна информация за вида договор - напр. писмен, международен и прочие. "Договорът" обаче може да бъде и устен. Сега, "закон" обаче може да бъде изключен от списъка, тъй като има и друго значение - напр. природен, физически закон, което няма много общо с договор в смисъла на "спогодба между две или повече страни", а е по-скоро някаква наблюдавана закономерност.
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 3 Отговор
    Вчера го проспах ,бях уморен.Ще го гледам на повторение !но не е ли ясен отговорът???Според мен е закон.Другите 3 са вид -договори!хиляда пъти ви написах това не е късмет и знания.Това е игра за зрителя пред тв.Играчите са артисти.
  • 10 ЗомБиТиВи

    16 0 Отговор
    Ми бТВ вие, какво очаквате да е честно, почтенно и истинско !?!? Наивници, това е ЗомБиТиВи!
  • 11 херодот

    16 3 Отговор
    Трябва най-после да спрем да възприемаме шелевизията и радиото като действителност.
  • 12 ха ха

    14 5 Отговор
    По-голям гаф е на участничката след него Светлана Попова икономист-30 години главен счетоводител която отговори грешно още на въпроса за 400 лв. и трябваше да си тръгне с 0 лева,а го отчетоха за верен и продължи напред.Въпросът беше: Кое от изброените неща няма да получи жълтоклюното патенце от известната детска песничка? Верният отговор е ЦАРЕВИЧКА ЗЛАТНИЧКА, а не както отговори госпожата -семки и бонбонки което е от съвсем друга детска песничка.Правилно е да си видят грешката и участието и да бъде анулирано и да си тръгне както е редно с 0 лева.

    Коментиран от #13, #16

  • 13 Сам казвате

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "ха ха":

    Какво няма да получи?!

    Коментиран от #15

  • 14 Хлебар

    8 2 Отговор
    Това е гаф на монтажистите и редакторите на предаването .Режат се части от записа за да може да се вмести във времето и в точно определен момент да се обявят реклами или да се обяви край за днес. Преди няколко седмици имаше случай в който при въпрос за 2000 лв , водещия не попита участника дали иска да заключи сумата .Тогава никой не забеляза и пак си беше отрязано от монтажа.
  • 15 ха ха Хо

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Сам казвате":

    Абсолютно сте прав.Моя е грешката,извинявам се на госпожата.Гледах на запис преди сутрешното кафе и прибързано коментирах:))))))
  • 16 Валя

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "ха ха":

    И аз така мисля. Това правило всички да стигат минимум до 500 лв., дори и да не заслужават, не е редно. Всеки да отпада, където сгреши.
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стас":

    Гледах го сега.Нямаше такъв проблем за какъвто говорите.Играчът на снимката бе много качествен.играеше смело и можеше да стигне далече.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.