Last news in Fakti

5 Май, 2022 10:57 1 484 2

Нападнаха Дейв Шапел с нож по време на шоу (ВИДЕО)

  • дейв шапел-
  • комик-
  • нападение-
  • сцена-
  • на живо-
  • нож

Нападателят скочил на сцената с фалшив пистолет, в който било скрито острие

Нападнаха Дейв Шапел с нож по време на шоу (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Комикът Дейв Шапел беше нападнат по време на представление в амфитеатъра "Холивуд боул" в Лос Анджелис, предаде Асошиейтед прес. Инцидентът стана във вторник вечерта, актьорът не е пострадал, пояснява БТА.

Охранителите са хванали и обезвредили нападателя, а Шапел като истински професионалист продължил с шоуто си. Мъжът е бил отведен с линейка от амфитеатъра.

Нападателят е носел фалшив пистолет, в който обаче било поставено истинско острие на нож, съобщи телевизионният канал Ен Би Си нюз, като цитира полицията в Лос Анджелис. Оттам обаче не разпространиха официално съобщение за арест на мъжа, извършил атаката, нито пък отговориха на запитване за подробности, отправено от Асошиейтед прес.

Дейв Шапел се изявявал в стенд-ъп шоуто си в амфитеатъра в рамките на фестивала "Нетфликс е шега", когато мъжът скочил на сцената от аудиторията и се хвърлил отгоре му.

Актьорът Джейми Фокс се намирал в близост до сцената и Шапел му благодарил, че е реагирал при атаката. Крис Рок също е бил сред присъстващите и на шега попитал дали нападателят не е Уил Смит.

Инцидентът е станал, докато Шапел приключвал с шоуто си, в което говорел за това как комиците трябва да се тревожат повече за личната си сигурност след тазгодишната церемония за връчването на наградите "Оскар". Тогава актьорът Уил Смит се качи на сцената и шамароса Крис Рок на живо по телевизията, след като той си позволи неуместна шега с болестта на съпругата му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    2 0 Отговор
    Хубава рекламка си е спретнал типа! Руснаците са Виновни. По голям от Джордж Карлин Няма да има!
  • 2 Aлфа Bълкът

    2 1 Отговор
    Ахахахахахахаха нападнал го с фалшив пистолет който бил нож 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Сценаристите решили да се избазикат!