Last news in Fakti

5 Май, 2022 10:45 5 407 2

Андреа се появи на интересно място с Николай след Hell's Kitchen (ВИДЕО)

  • андреа-
  • николай-
  • турция-
  • hell's kitchen

Явно двамата са се отдали на заслужена почивка след тежкия сезон

Чужденката Андреа, която само преди седмица напусна "кухнята на ада", качи кадър с Николай в Инстаграм. Изглежда двамата заедно се наслаждават на почивка в съседна Турция.

"Здравейте от Турция. Познайте къде направихме тази снимка, направете същата и ни тагнете, и ние ще ви върнем жеста в нашите сторита. Жокер: мол Margi Outlet........ в Одрин", добавя в описание красавицата.

Явно двамата са се отдали на заслужена почивка и шопинг в Одрин след тежкия сезон, който изкараха в Hell's Kitchen. А кой ще бъде победителят? - Предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    5 7 Отговор
    И те са ходили в Одрин да купуват гащи, баклава и долнопробни перилни препарати. Любимия пазар на родопчани.
  • 2 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    Тоя да не брат на Пацо от Биг Брадър е? Същият селинджър като него, скъсани гащи и отгоре якето с подплата, какъв е смисълът в това?