Last news in Fakti

5 Май, 2022 18:15 5 545 4

Качествата на жената, която излъчва истинска женственост

  • качества-
  • жени-
  • женственост-
  • енергия-
  • мъже

Понякога външният блясък не е достатъчен, за да придаде чар и харизма

Качествата на жената, която излъчва истинска женственост - 1
Снимка: Shutterstock

Женствеността не се изразява в скъпи дрехи, тонове грим и бижута. Тя е специална енергия, която не притежава всяка жена. Понякога външният блясък не е достатъчен, за да ни придаде чар и харизма.

Качествата на жената, която излъчва истинска женственост:

Емоционалност

Жената с истинска женственост е емоционална. Тя не крие чувствата и емоциите си. Тя не се притеснява да покаже страха и болката си. Не крие сълзите си. Не се срамува да поиска помощ и да остави да ѝ помогнат.

Тази емоционалност и чувствителност я правят женствена в очите на мъжете, пише struma.bg.

Грациозност

Няма как да останете s размер цял живот, но естествената грация не може да бъде заличена. Тя е в маниерите, походката и излъчването ви. Грацията ви позволява да покажете истинската си женственост.

Безусловна любов към себе си

Какво означава да обичаш себе си? Това е грижата, която проявяваме към тялото и психиката си. Това е разбирането, че имаме право да грешим и не трябва да се съдим сурово.

Когато обичаме себе си, това си личи по всичко, което правим. Тази загриженост ни прави по-усмихнати, щастливи и дружелюбни. И това очарова мъжете.

Нежност

Жената с истинска женственост е нежна. Тя не е цинична, агресивна и груба. Дори когато вдига скандал, го прави с финес. Енергията ѝ е топла и позитивна. От нея буквално се излъчва мекота и нежност.

Тя не задържа злото е себе си. Умело заобикаля конфликтите, защото знае къде са острите им „ъгли”. Може да замълчи, без да смята това за слабост.

Вежливост

Жената с истинска женственост е възпитана и дружелюбна. Тя обича да поздравява. Тя проявява тактичност към другите и има безупречни обноски. Учтива и любезна е с всеки. Не дели хората на богати и бедни.

Индивидуалност

Тя се отличава от останалите. Има свой ярък стил. Не подражава на никого. Винаги знае точно коя е и от какво има нужда.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    2 1 Отговор
    Моника Белучи!
  • 2 Простотии за сбъркани феминиски

    9 2 Отговор
    "Безусловна любов към себе си"... егоситични златотърсачки не арчим
  • 3 италдизайн

    1 2 Отговор
    Големи еърбеци, турбо и повече екстри. Пали и на студено, за разлика от дизелите.
  • 4 Оф...!

    4 0 Отговор
    Ако четях такива статийки,никога нямаше да се оженя...😝!!!