Last news in Fakti

6 Май, 2022 16:55 2 844 8

Вин Дизел закъснявал за снимките на "Бързи и яростни" и не си знаел репликите

  • вин дизел-
  • актьор-
  • бързи и яростни-
  • режисьор-
  • джъстин лин

Режисьорът на "Бързи и яростни" напуснал франчайза заради непрофесионалното отношение на звездата

Вин Дизел закъснявал за снимките на "Бързи и яростни" и не си знаел репликите - 1
Снимка: Shutterstock

Французинът Луи Летерие ще наследи Джъстин Лин като режисьор на десетия филм от високоскоростната поредица "Бързи и яростни", съобщи "Variety". Решението идва по-малко от седмица, след като Лин изненадващо се оттегли от режисьорския пост, припомня life.dir.bg.

Източници от екипа твърдят, че причината за неочакваното му напускане е главната звезда на франчайза - Вин Дизел. "Той закъснява за снимачната площадка, не знае репликите си и често не е във форма", разказват запознати пред "Ню Йорк дейли нюз".

Според тях ситуацията толкова е омръзнала на режисьора, че той напуснал, като дори се отказал от част от полагащата му се заплата от около 10-20 милиона долара.

Луи Летерие, който е изпреварил множество кандидати за работата, е първият избор на "Юнивърсъл пикчърс" да замени Джъстин Лин, като графиците за снимки все още се уточняват.

Царството на екшъна не е чуждо на Летерие. Французинът е режисирал филми като "Невероятният Хълк", "Транспортер", "Зрителна измама", "Сблъсъкът на титаните".

След като се препъна в бокс-офиса с филма "Агент полуинтелигент" със Саша Барън Коен, Луи Летерие се ориентира към телевизията с два сериала за Netflix - "Тъмният кристал: Епоха на съпротива" и "Люпен". Следващият му проект - френскоезичен екшън, озаглавен "The Takedown", също е за стрийминг платформата и ще тръгне на 6 май.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХОЛИВУУД СЕ СМЕЕ😀

    10 2 Отговор
    ТОЯ „ДИЗЕЛ ”И ОНЯ „СКАЛАТА” СА ЕДНИ ОТ НЕДОРАЗУМЕНИЯ В КИНОТО😂😂😂

    Коментиран от #2, #8

  • 2 КОй

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХОЛИВУУД СЕ СМЕЕ😀":

    Нищо, сега в понеделник твоят лидер излиза на гей парад. Ще имаш възможност да му се радваш

    Коментиран от #5

  • 3 Радио Козяк

    5 1 Отговор
    Киро гриндера, винаги е във форма и си знае репликите! Да вярно, че остави България без дизел, ама па е cетиcфекшън геpой!
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Марк Синклер е - така наречения вин Дизел ..
  • 5 Село Казанлък

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОй":

    Ви е ако харесвате тези хорица който се мислят за актьори значи не разбирате от кино. А тази тъпа поредица за тъпи и яростни по добре гледай закдър как е с имам . Яко трикове и не реални неща . Нямащи нищо общо с реалността . А този има мускули но не и акъл щом не си помни репликите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 0 Отговор
    От човек с мускули какво да очакваш там в главата има една гънка която служи за ядене и ходене до тоалетна . Марк Синклер не го броя за актьор в списъкавлизат Майкъл Сталоне , Томас Мапоутър 3, австриеца арнолд черния негър , и други подобни боклуци .
  • 8 0808

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХОЛИВУУД СЕ СМЕЕ😀":

    ... намразих Морган Фр ееман след новината, че е обезчестил малолетната си племенница..