Last news in Fakti

7 Май, 2022 10:38 9 753 14

Последната напуснала "Ергенът" разплака Виктор

  • ергенът-
  • марта-
  • виктор стоянов-
  • елиминация-
  • напусна

Марта си тръгна от шоуто, след като призна на Виктор, че в някакъв момент от живота си ще се върне при бащата на дъщеря си

В снощния епизод на "Ергенът" Виктор покани всички останали момичета в шоуто на групова среща, на която те трябваше да вкарват дискове на различни колове, което им печелеше привилегията да имат "бърза среща" с Ергена, пише sofialive.bg.

Срещите на някои от дамите продължиха секунди, а на други минути. С най-много "бързи срещи" се оказа Александра, а с най-малко Дениз.

В този епизод една от дамите проведе сериозен разговор с Виктор, на който призна, че няма чувства към него и може би няма да се получи между тях. Марта предпочете да бъде честна с него и да не го залъгва, за което той беше благодарен.

В края на вечерта се проведе церемонията на розите, на която именно тя загуби битката за последната роза. Дилемата беше между Людмила и Марта. Изборът беше труден, защото през последните епизоди Виктор не разговаря особено с Людмила, а след като Марта му сподели, че има вероятност да се събере отново с бившия си мъж след време, надеждите на Ергена за общо бъдеще с нея бяха заличени.

Последната напуснала "Ергенът" разплака Виктор

"Надявам се наистина да намериш това, което търсиш", каза му на сбогуване Марта.

"От самото начало те нося в сърцето си. Искам да знаеш, че имах голяма дилема през цялото време - дали да избера себе си или да избера теб. Завинаги ще бъда твой приятел", отговори той. Сбогуването с Марта разчувства Виктор и той пророни няколко сълзи на разлъка с нея.

Марта беше категорична, че предаването за нея е преживяване, което ще помни цял живот.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софианец

    5 12 Отговор
    Гала е по интересна ще ми липсват големите и ц...и и хубава осмивка
  • 2 Или

    26 1 Отговор
    Мъж като скала - характер на жена !!! Докъде ни докараха тия модерни евролеви !!! Горките жени , не само , че вече няма кой да се влюби в тях , но , вече и чисто физически няма.......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха ха

    29 6 Отговор
    Е как няма да запомни предаването цял живот?Два месеца безплатна почивка,храна,тоалети,грим,клюки-това което е правела 15 години само, че не на турската ривиера.Много флегматична и апатична жена.Никаква емоция няма у нея.За 15 години отгледала едно дете и нищо друго.Поне да бяха 3,4 да има оправдание.Отглеждана от мъжа си и след толкова години брак когато той става на 50г.се сеща,че им е голяма разликата и тя още не е изживяла чекненето по чалготеките.Безсмислено беше участието и.Лошо впечатление направи,че се включи в общия вой на хиените против Александра.

    Коментиран от #8

  • 7 Кога

    18 2 Отговор
    ще спрете да пишете за това безумно предаване и за психопатите, които участват? Няма ли край?
  • 8 Иска й се

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    Само че, това с мъжа й е версията, която тя представя. Всичко до момента ни навежда към това, че съпругът й и е бил шута и я е подменил с нещо по-свежо
  • 9 абее

    15 0 Отговор
    То и без това разведена с дете не е мома, така че мястото й не беше там. Не че другите са моми, освен стари, ама....
  • 10 работодателя

    16 1 Отговор
    Нашарила се като синаска каруца...не й мина номера да намери нов банкомат, от който да цоца години и да се прави на "художничка". Ще й се наложи да поработи. Примерно касиерка в Лидъл, защо не?
  • 11 Хххх

    9 2 Отговор
    Изключително прости, злобни и тъпи същества
    Са всички с изключение на Александра. Не знам този Виктор не гледа ли какво се случва? Никога не чух да каже една лоша за някого Александра за разлика от цялата останала паплач. Много грозно държание, грозни души, отвратителни.
  • 12 💀💀💀💀💀

    10 0 Отговор
    Събрали няколко смотли и един смотльо и направили шоу за народа да им гледат сеира . По голяма тъпотия от това няма .
  • 13 Ха-ха

    5 2 Отговор
    С тоя мустак на ергенина му липсва само каскета.Даиба селянина.
    .
  • 14 Нане

    1 0 Отговор
    Една жена разведена ли е не очаквай нещо истинско от нея!