Last news in Fakti

10 Май, 2022 14:45 4 889 6

Бившата съпруга на Денди проговори: Много пъти е бил нападан от непознати

  • денди-
  • бивша съпруга-
  • разкрития-
  • нападение

Оказва се, че Юлия Минева е пазила през годините много тайни от съвместния им живот

Денди е бил нападан и многократно в миналото, каза пред "България Днес“ бившата съпруга на убития писател Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че според свидетел на досъдебно производство, писателя бил намерен в безпомощно състояние, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната църква "Свети Георги“, недалеч от квартирата си. Този свидетел бе разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

"Нямаше какво особено да кажа, защото с Любо не се бяхме виждали от 10 години, след като се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме", уточнява Юлия Минева.

Оказва се, че бившата съпруга на Денди е пазила през годините много тайни от съвместния им живот.

Тя споделя, че много пъти бившият ѝ мъж е бил с разбит нос и съседите ѝ казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че веднъж докато се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се приближили до Денди и го засипали с обиди.

По думите ѝ двамата с него много по-лесно и задружно изкарали първите години на брака си, но когато тя започнала да печели стабилно и да дава цялата заплата на Денди, за да може той само да пише книгите си, разбирателство помежду им започвало да се топи бързо и накрая отношенията им се оказали изчерпани.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жена от мъжки пол

    18 3 Отговор
    голяма новина че дженди не било само пенди а битурбодженди
  • 2 Жоро

    12 9 Отговор
    Принципно не ми харесваше много, даваха го по някакъв повод, викам си ей тоя Денди дразни с това поведение, сигурно си навлича много проблеми от непознати, мина ми през акъла нещо от сорта на "толкоз много идиоти как така някой не го е убил"... еми седмица по късно взе че стана.
  • 3 Емил

    16 3 Отговор
    Тоя се изправи пред Божия съд, а ватманчето кога?!
  • 4 Клоунски свят

    12 2 Отговор
    Въх и тоя ходил с баба си.
    Като ефГЕЙни миндж , и киркорката
  • 5 Механик

    6 4 Отговор
    Ейй, бях си рекъл, че тоя (знаете какъв) сте го погребали и повече нищо няма да чуя за него, ама не би!

    Коментиран от #6

  • 6 Монтьор

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Мен не са ме нападали ,явно не само заради външността ми, но тоя Денди явно е "привличал" с "нещо" си честите си непознати нападатели - нещо ,както се привличат N S полюси на магнита или електродвижещата сила м/у "плюс" и "минус"..."фаза" и "нула" при ел. ток ...