18 Май, 2022 14:29 3 069 13

Шерцингер е още по-съблазнителна на лунна светлина (СНИМКИ)

  • никол шерцингер-
  • певица-
  • мексико-
  • сексапилната

Певицата не спира да споделя горещи кадри от почивката си в Мексико

Шерцингер е още по-съблазнителна на лунна светлина (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Певицата Никол Шерцингер припомни на онази част от последователите в социалната мрежа, забравили вкуса на лятото, колко съблазнителен е той. Бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls", която през последните години направи завидна кариера в телевизията като жури в различни предавания от рода на "Маскираният певец" и "X Factor", от близо две седмици насам се наслаждава на спиращата дъха красота на Мексико, като в много отношения дори успява да я засенчи със своята собствена, предава life.dir.bg.

Гледайки примамливите снимки на хавайката, направени през почивката им с настоящия ѝ партньор, който е неотлъчано до нея на всяко пътуване по широкия свят, човек трудно би разгадал причината, поради която най-добрата ни ракета взе решението да сложи край на отношенията им. Кадрите в личния Инстаграм акаунт на изпълнителката на "Baby Love" дават ясно да се разбере кой всъщност е изпуснал повече, след неговия крах. Особено като се има предвид, че българинът и сегашната му изгора със сигурност не се наслаждават толкова често на компанията си, свидетелство за което е фактът, че в момента рускинята отново се намира във Франция... Сама!

От друга страна Шерцингер не спира да съблазнява мъжката част от потребителите на виртуалното пространство, карайки телесната им температура да достига нови висини с всяко публикувано от нея изображение.

Ситуацията може да се опише най-добре с думите на един от последователите ѝ, написал под един от нейните постове: "Това излиза извън контрол", а коментарът му определено отразява самата истина.

Не случайно редица от почитателите на 43-годишната звезда се чудят как е възможно с всеки изминал ден тя да изглежда все по-изкушаващо, като според някой това всъщност се дължи на връзката ѝ с по-младия от нея шотландец. Любопитното е, че той се раздели с кариерата си на ръгбист, за да се пробва в музиката, а мечтата му за място под светлините на сцената се превърна в повод за първата им среща в "X Factor", където Никол бе съдия, а той - участник. Впоследствие стана ясно, че той няма да завоюва първото място, заедно с другите две момчета, с които се яви като триото "Try Star", но за сметка на това спечели нещо много по-значимо, а именно сърцето на утвърдена знаменитост, за което безброй господа със сигурност му завиждат.

Особено сега, когато тя им показа колко невероятно може да изглежда една жена, навлязла в четвъртото десетилетие на живота си, ако полага усилия за своя външен вид. Никой не може да отрече, че певицата притежава сексапил, който просто няма как да остане незабелязан. А още в първия си ден на престоя си в страната, намираща се в южната част на Северна Америка, тя доказа правотата на това твърдение, споделяйки два кадъра, на които прави шпагат на ръба на инфинити басейн, държейки разхлаждащ коктейл в ръка.

През останалите дни от визитата си там, Никол продължи да демонстрира завидна фигура, позирайки пред фотографския обектив по бански в две части, разкриващи извивките на тялото ѝ. Дали от палубата на яхта, носеща се по повърхността на водата в Карибско море, или от стаята в хотела, където са отседнали в курорта Канкун, тя показа, че все още е сред най-големите повелителки на мъжките фантазии.

Несъмнено обаче най-пленителните ѝ снимки са тези, на които е по плажно облекло на тераса, обляна в лунна светлина. Застанала до парапета на балкона, зад който се е ширнала гледка към потъналия в мрак безкраен хоризонт, тя сменя различни пози, а всяка от тях е по-прелъстителна от предишната. В коментарите под галерията, някои от последователите ѝ дори и предложиха да отпечата кадрите и да ги закачи на стената в дома си, понеже според тях те са истинско произведение на изкуството, което заслужава да бъде запазено и показвано.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    13 5 Отговор
    Щото не и се виждат бръчките
  • 2 Тези си живеят в фантастичен розов

    13 2 Отговор
    Балон пълен с Райски Газ далеч от планетата Земя!!!!По близо до съзвездието Лилавото Слонче!!!
  • 3 Serj

    20 1 Отговор
    Е тва е топ милф, а не като нашите лигави парцали Мира Добрева и т.н.
  • 4 Иван Грозни

    9 1 Отговор
    Тая ще въздигне българската икономика и стандарта на живот в страната ни.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 20.05

    4 3 Отговор
    Start. Изглежда супер.
  • 7 Абе,

    11 3 Отговор
    има доста месце по нея, че даже и сланинки. Не е особено слабичка. А по снимките е играл и фотошоп.
  • 8 Гришо

    10 3 Отговор
    Отчаяно си търси мъж....

    Коментиран от #13

  • 9 ОСА

    13 2 Отговор
    Добре изглежда на 43, а след 10г ???? Все пак е на средна възраст, а Гришо може да има 20г ро-млада жена от нея....за какво му е тая залязваща леля
  • 10 Кьорав смок

    14 0 Отговор
    Арна си е леличката,аре па и вие ся все едно държите хареми с манекенки у вас.Все ще го скрие някъде!
  • 11 Касаматис

    6 6 Отговор
    По-добре на тъмно.
  • 12 Тупан техно

    8 3 Отговор
    Гришо излезе мн тъ по парче!
  • 13 палеонтолог

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гришо":

    Търси неща, които отдавна ги няма.