Last news in Fakti

21 Май, 2022 09:09 9 645 24

Силвена Роу скочи на "Ергенът"

  • силвена роу-
  • ергенът

"Една програма, която се прави от българи и за България, не може да промотира коментари като „ти си българско зло“", възмущава се шеф Силвена Роу

Шеф Силвена Роу изказа дълбокото си възмущение от това, което се показва на екран и по-точно романтичното риалити „Ергенът“. Ето както пише готвачката:

"Искам да говоря за „Ергенът“. Знам, че цяла България се вълнува. За мен специално, една програма, която се прави от българи и за България, не може да промотира коментари като „ти си българско зло“. Няма друга страна, например Америка да сте чули да си викат „американско зло“ или в Турция „турско зло“ или рускинята „руско зло“, но в България всичко може. Моят проблем с „Ергенът“ е следния: промотира пошлостта, вулгарността. Пишете ми какво научихте от Ергена, дали научихте здравословно хранене, дали научихте здравословна психика, чудесни навици на поведение, етикет, език или научихте вулгарност, обиди, насилие, нахалност.

Съжалявам, но наистина България не е такава, ние имаме милосърдие, култура и прекрасната Александра наистина показа какво означава една българка. Но защо тази отговорност трябва да пада на плещите на една от участничките, защо сега ще ѝ благодарим, разбира се, че ѝ благодарим, но защо върху нея трябва да пада отговорността за спасяване на имиджа, на честа на България? Аз като жена бих искала отношението към жените да е по-добро, а като мъж – Ергенът си знае, продуцентите знаят какво трябва да се направи.

Майки, искате ли вашите деца да гледат това нещо, защо не е представено в по-красива форма, без нахалство, обиди, наглост, подмолност и без кошмарната негативна психика. Българинът се връща уморен от работа, пуска си телевизора и какво гледа. Натоварва се с негативизъм, ярост, яд, вулгарност. Това ли искаме за нашето поколение, нашите деца. Искам да виждам по нашите телевизии програми правени за нас – българите, не искам да чувам никога вече някой, който казва „българско зло“ и това да се остави в ефир. Срам на срамотите скъпи хора!", завърши емоцианалното си обръщение шеф Роу.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    32 9 Отговор
    Къде са всички български жени, които нападат украйнките, сега да се защитят от наглата рашистка?!

    Коментиран от #21

  • 2 Емил

    49 2 Отговор
    Кой нормален се итересува от тая пошла глупост?!
  • 3 мой

    51 0 Отговор
    Аз лично научих, че за пари и слава хората са готови да преглътнат много излагация, че лицемериоето е безгранично и че има много прости хора в България. Т.е. нищо ново.
  • 4 АнтиГост

    59 2 Отговор
    Драга ми Силвена,аудуторията научи а и отдавна знае,че продуцентите Тупарев и Тушев не стават за нищо освен да правят пошлотии. Лошото е,че има телевизии като БТВ в която и вие работите които ги излъчват и така пропагандират и натрапват негативизъм, ярост, яд, вулгарност,обиди. Обърнете се към ръководството на тази телевизия, може вас да ви чуят.И да не се оправдават,че това търси зрителя,НЕ не го търси,НАТРАПВАТ му го.
  • 5 човек от народа

    15 21 Отговор
    нито ме интересуват ергени, нито разни силвии, но се чудя : тая като каква се изживява , че все ми изскача от печката или хладилника !?
  • 6 бушприт

    45 0 Отговор
    За тая пошлост "Ер-генът" Силвена е права,подкрепям я. Предаването е правено със "задни части",да не бъда груб и невъзпитан.
  • 7 дидо

    26 21 Отговор
    присмял се хърбел на щърбел....да не би нейното предаване да е много стоиностно....някой да е научил макар и една рецепта от там ? некви надути пуяци пияндурници и една пуйка квакат и се надуват щото били ,,шеф,, а са едни прости готвачи
  • 8 дидо

    25 10 Отговор
    и не че не е права за това предаване.....просто не може да види че нейното е същото
  • 9 цербер

    34 1 Отговор
    Силвена Роу НЕ Е скочиЛА на "Ергенът",а изказва негативното си мнение за предаването,което наистина е пошло,като оставим цветята и свещите,виното настрани. Скачат спортистите -лекоатлети.
  • 10 Виктор

    38 4 Отговор
    Рускинята има проблеми с главата. Болен човек. Пази боже!
  • 11 Обективно

    32 5 Отговор
    Александра е по мъж от Ергена !!!
  • 12 Гост666

    10 7 Отговор
    А на тази по коя тв върви нейното предаване я да се види и тя какво предаване има . Какво е тръгнала да коментира едно пошло предаване . бТВ купили правата за някакъв боклук , и после само критики. Така ще е щом се купуват и правят някакви глупости ще има и критики .
  • 13 плюс минус

    32 1 Отговор
    Този тв формат е отвратителен.
    22 млади дами и един мъж?
    Един харем и един султан?
    Не е за български екран!
  • 14 АнтиГост

    28 0 Отговор
    Телевизия Босфор/не напразно българите я наричат така/ чрез това пошло предаване направи единствено реклама на турските курорти както прави с натрапваните турски сапунки в които също има агресия но по-скрита-лицемерие,алчност домогване до чужди пари и какви ли не отрицателни елементи.Явно яко им се плаща оттам.За сметка на това подбират участнички от боклучавите слоеве на обществото у нас и така лепват клеймо на българките.А такива лековати жени има навсякъде по света та у южната ни съседка,но не ги бутат по тв.а мълчаливо ги ползват и крият.Не са виновни тези които произвеждат пошлост,а тези които я дават по телевизиите,рекламират я в жълти сайтове и подобни.
  • 15 Павлина

    13 1 Отговор
    Най вулгарни думи имаше,завист и много алкохол, не ми харесва
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пеперуда

    18 0 Отговор
    Самата идея на това предаване е изключително пошла. Тая идея за харем в който за любов и дума не маже да става и от долнопробието се прави сеир е грозна.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бургас

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Просто човек":

    Страх ги е отворковците от рашките. Надпени са на !Z!
  • 22 Филип

    5 0 Отговор
    На тъп чалгар, тъпа чалгаджийка…
    Не разбирам тъпата “романтична” идея да си изрежат инициалите с нож по кората на дърво. Това даже децата в 5 клас не го правят вече.
  • 23 Една там

    6 0 Отговор
    Съгласна съм и в отговор на Силвена Роу ще кажа, че го гледаме с дъщеря ми и после правим анализ как не трябва да се държи едно момиче, визирам Виктория и Людмила, и колко достойна беше Александра.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.