Last news in Fakti

22 Май, 2022 11:23 3 227 5

Кейт Мос показа закръглени форми в Бодрум (СНИМКИ)

  • кейт мос-
  • бодрум-
  • детокс

След като разбра, че наоколо се навъртат папараци, тя помоли една от приятелките си да предупреди фотографите да не снимат

Световноизвестният модел Кейт Мос беше уловен от обектива на Хабер тюрк в елитния турски курорт Бодрум. Както редовно прави през последните години, известната манекенка и това лято влезе в седмичен лагер за детокс в най-тузарския район Тюркбюкю, който се намира на полуостров Бодрум. Тя се препичаше на жаркото слънце до басейна в компанията на няколко приятелки.

Кейт Мос показа закръглени форми в Бодрум (СНИМКИ)

След като разбра, че наоколо се навъртат папараци, тя помоли една от приятелките си да предупреди фотографите да не снимат.

Кейт Мос показа закръглени форми в Бодрум (СНИМКИ)

Въпреки състоянието си от 100 милиона долара, известната манекенка била шокирана вчера, когато видяла цената 195 TL (23 лв) за лахмаджун в елитно крайбрежно заведение. Тя наредила на помощничката си за в бъдеще да проверява предварително цените в ресторантите, които ще посещава по време на почивката си.

Преди години, отново в същия курорт, тя плати 7 хиляди лири в ресторант, но това не ѝ попречи да се завърне.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотьо

    12 5 Отговор
    Ми да си седи у тях дъртата прънджа.
  • 2 Зв Лалов

    3 0 Отговор
    Последно -уловен или уловена?
  • 3 Тодор Димов

    4 1 Отговор
    Е, да се забавляват момичетата там... Животът е кратък - докато се усмихнеш и се озъбиш! Правете го и вие.

    Коментиран от #4

  • 4 Дзверо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тодор Димов":

    Много точно казано братле!
  • 5 Христо Божилов

    4 0 Отговор
    Прилича удивително много на съседката ми от долния етаж. Сигурни ли сте, че е Кейт Мос? Но както и да е. И двете, независимо от килцата стават за по един път, когато няма младо агне от студентски