22 Май, 2022 15:21 6 110 10

Женски финал в Hell's Kitchen

  • hell's kitchen-
  • хелс китчън-
  • финал

Кой ще стане новият шампион в кулинарното състезание?

Предпоследната резервация в Hell’s Kitchen България завърши със златни черпаци за Виктория и Валентина, а Николай остана на трето място в сърцето на шеф Ангелов. Виктория показа на останалите Черни, че не е за подценяване още на дневното предизвикателство.

През деня тримата финалисти готвиха свои авторски фюжън специалитети, като първо трябваше да решат кръстословицата на късмета. Николай изненада шеф Ангелов със крайната си ексцентричност в чинията, докато в ястието на Валентина си личеше предпазливият ѝ почерк. Виктория „натри носовете“ на конкуренцията с брилянтния си пример за сливане на вкусове и взе Николай със себе си на стрелбището.

На вечерната резервация тримата шефс се редуваха да водят кухнята, а шеф Ангелов тества пределите на техните възможности с подмолните номера на шеф Чилева и Дани Спартак, които готвиха рамо до рамо с тях. Николай пръв застана начело на Черните, но поради последователните му пропуски готвенето започна отначало под ръководството на Валентина. С грешките, които минаха под немския радар на Валентина настъпи времето на Виктория, която издаде всички поръчки с минимални корекции. Златните черпаци, символ на кулинарен успех, превърнаха дългоочаквания женски финал в реалност.

Кои бивши участници от четвърти сезон ще се включат във финалната битка? Как ще се отрази Виктория и Валентина срещата със семействата им? Кой ще стане новият шампион в кулинарното състезание? - разберете в последния епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria тази вечер в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро козуначето

    13 1 Отговор
    Много прости тия готвачки!

    Коментиран от #2

  • 2 Валентина

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Киро козуначето":

    Е многа нахална и нагла. Също като Николай требва да го последва. Вики е човекът който трябва спечели
  • 3 Тинтина

    6 0 Отговор
    Ооо захарчета , как сте днес??

    Коментиран от #7

  • 4 Верстапен

    12 2 Отговор
    Шефове тип лелки от училищния стол.
  • 5 ФАКтъ

    9 3 Отговор
    Да не забравяме, че това е просто едно ШОУ. 99% от чиниите се проготвят от екипи. А зад тях стоят ей тия чеда. Истинската кухня няма нищо общо с това което гледате на екран!
  • 6 Шеф Ангелов

    9 1 Отговор
    Забрави да ги научи как се правят поръчки и отчети, което истинският шеф прави! :)
  • 7 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тинтина":

    😂😂😂😂😂😀😀😀😀😀😀😄😄😄😄😄😄😄

    Коментиран от #8

  • 8 Тинтина

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣":

    Хахаха..Сто пъти та Валентина го повтаря това захарчета, във всеки епизод я слушам.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.