Last news in Fakti

23 Май, 2022 14:32 4 871 13

Алекс от "Ергенът" сподели най-висшата си цел в живота (ВИДЕО)

  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • мечта-
  • цел

Психоложката се превърна в любимка на зрителите с железните си нерви и завидно търпение в името на любовта

Алекс Гърдева стигна до финала в "Ергенът", а беше единствената дама, която отказа роза на Виктор, макар да имаше най-големи шансове да бъде победителката. Макар че си тръгна малко преди заветния финал, който разбуни духовете сред телевизионните зрители, малко след това реши да бъде напълно откровена с най-съкровената си мечта в живота и я сподели пред всички.

В кратко видео брюнетката сподели каква всъщност е голямата цел в живота ѝ, която за изненада на мнозина, съвсем не е свързана с лукс, онлайн бутици и скъпи вещи. Докато беше в шоуто Александра най-категорично заяви, че най-много от всичко иска да има здраво и щастливо семейство.

"На мен ми е лесно просто да си намеря мъж и да си направя две деца, но не е това, което искам", категорична е психоложката. И допълва - тя иска семейство, иска опора в живота и човек, с когото да се подкрепя във всяка ситуация. "Затова ми е по-трудно", признава Алекс през тв аудиторията.

Риалити героинята бързо успя да се превърне в трън в очите на останалите момичета в "Ергенът", като дори бе наречена "плевел" от Людмила. Въпреки това обаче, психоложката се превърна във фаворитка на зрителите, като постоянно се хвали и с милите съобщения, които получава от непознати в онлайн пространството.

Алекс все пак ще се окаже голямата победителка, забелязва се след края на предаването от появите ѝ заедно с Виктор. Двамата демонстрираха голяма близост на партито, на което участничките и ергена се събраха, за да гледат последния епизод от риалити шоуто. На кадрите обаче липсваше жената, останала последна до Виктор - Виктория, която стана враг номер 1 на българските зрители през последните седмици заради възмутителното си поведение спрямо Александра, меркантилните си наклонности и способността да манипулира всички останали участнички без да ѝ мигне окото.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тази е само за стоян златния😂😂😂

    2 1 Отговор
    Много ше си отиват😂😂😂
  • 3 Лорд Минчу

    9 4 Отговор
    Глупости, тази висша манипулаторка е като всички останали "не знае, какво иска, но го иска"!
  • 4 Божество с разум в 21 век

    2 2 Отговор
    България ако стане ЖИВКОВА, но и не само България, значи ни очаква живот, който го е нямало през изминалите векове !
    Става въпрос за феноменални неща към добро и за добро !
    Не е нормално да има поробени нации !
    Без "простотия" няма "оправия" !
    БОГ, вселената, създателите на човешеството, както и висшите сили са позволили аз да се родя, а това означава, че е нормално да ме има !
    Не ме сравлявайте с никой друг по света и у нас, както и с никой друг от историята на България и други !
    Нека да бъдем реалисти и научно доказани специалисти !
  • 5 Валентин

    10 6 Отговор
    Една от най-неприятните участнички. Отначало се държеше надменно и агресивно, особено като виждаше, че има по-слаб противник. После обаче като настрои всички срещу себе си, и влезе под обстрела на Виктория и Денис, сви перките и почна да го играе жертва. Накрая реши да се прави на светица, и отказа розата. Всъщност изобщо не харесваше Виктор и отказът от розата го доказа. Много двулична и манипулативна психоложка не, по-скоро само психо.
  • 6 Людмила ЖИВКОва ФЕН

    3 7 Отговор
    Шоуто ЕРГЕНЪТ е велико и интересно !
  • 7 Тодор ЖИВКОв ФЕН

    6 1 Отговор
    Хора които настройват други хора против мен, така е , защото искат да не съм желан никъде, да нямам реално и приятн бъдеще, да нямам приятелка, да нямам като цяло живот !
    А щом като това е така, значи "нещо не е добре", а трябва да е добре, а не зле !
    Тези хора нямат правилни и хитови разбирания за живота !
  • 8 Жоро

    7 4 Отговор
    Ама тва жена лие?
  • 9 Джузепе

    9 5 Отговор
    Тая стара коза и минава времето, неустено. Все едно ако си хване мъж и му роди 2 деца, той няма да я подкрепя... Мързи ги да раждат, искат само да им се прекланят до живот! За това сме най застарялата нация в Света! Щото нашите кифли се помислиха за велики! Искат искат, нищо кой знае кво не дават! Ние мъжете как да се размножаваме? Тр скоро да се клонираме, не знам вече!

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Вергина

    4 0 Отговор
    Добре, Алекс, успех ти желая, но всеки ден да четем за ергенът и ергенките почва да прилича на безкрайната реклама на девствеността на една друга участничка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.