Last news in Fakti

25 Май, 2022 12:15 4 897 13

Саня Борисова фалира! Ще се върне ли към кариерата си на актриса?

  • саня борисова-
  • моден бранд-
  • фалира-
  • криза

Бизнесът с дрехи на актрисата е претърпял абсолютен крах

Бизнесът с дрехи на известната моделка и актриса Саня Борисова е претърпял абсолютен крах. 39-годишната блондинка е отчела минимални продажби през последните месеци. Срив е отбелязала и в създаването на екип, тъй като понастоящем шивачките под крилото ѝ се броят на пръсти.

За кризата подсказва и фактът, че самата Саня е разнасяла част от тоалетите си в различни ателиета, за определени подобрения, тъй като работещите за нея дами са били неспособни да изпълнят желанията ѝ.

Интересно е още, че брандът, носещ името ѝ, няма нито една нова дреха през последните три месеца. Последният артикул е представен в началото на февруари, но създаването и работата по него са били част от последния месец на изминалата година.

Проблеми се отчитат още по страницата на моделката както в Инстаграм, така и в официалния сайт на марката. Макар да бе споделила, че ще го прави с цел развлечение, тя загатна и за отварянето на магазин.

За това стартира с онлайн поръчки, които генерираха определен интерес с представянето само и единствено на първата линия. Според близки причина за неуспеха ѝ са прекалено високите цени, други пък отбелязват липсата на креативност. Заявка за скъпи блузи, панталони и рокли даде първата фотосесия, реализирана в столицата на любовта – Париж.

Кадрите бяха направени в близост до река Сена, както и пред символа на Франция – Айфеловата кула. Усетила, че не провокира интерес към моделите си, Саня бързо смени посоката, неотдавна тя сподели еротично свое фото, което нажежи страстите в социалните мрежи.

По всяка вероятност тя ще се завърне към амплоато си на актриса, разчитайки на помощта на бившия си съпруг – актьора Ники Илиев. В светското пространство витаят слухове, че двамата съвсем са заровили томахавките по между си, като дори са подновили честите си срещи.

Ники споделя, че я усеща като близък приятел, за когото винаги ще е на разположение при нужда, а Борисова разкри, че има нов мъж в живота си, но иска да запази самоличността му в тайна, пише "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    14 0 Отговор
    Актриса-до къде я докарахме...
  • 2 Гост

    24 1 Отговор
    Тя нали стана магазинерка щото не става за актриса?

    Коментиран от #12

  • 3 Таралеж

    15 0 Отговор
    Невероятна тази новина, от която няма да мога да спя.
  • 4 Харесвам я

    12 3 Отговор
    Красива, грациозна, елегантна самка е тя. Дори и в по- напреднала възраст пак ще е красива и желана. Това е дар от бога без значение дали е фалирала или е самотна.
  • 5 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    И кво от това . Всеки си носи кръста.
  • 6 123456

    4 0 Отговор
    да се връща към елациото и с Елен да дирят заедно - групари ще се намерят
  • 7 БгРеалност

    3 1 Отговор
    тя не е фалирала, просто парите на спонсора свършиха, ама съм спокоен, скоро ще гепи друг балък !!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 От тая

    2 2 Отговор
    нищо не става. А актриса - абсурд.
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Байо,така казваш"4Магазинерка"",като да е нещо лооошо.Политик при теб е с уважение.Да имаш магазин е много работа ,от зареждане до работа с клиентите така щото не Рекламата ,а мълвата да ги води при теб.Трябва упоритост.В момента е лош период,но това не означава при първа трудност да вдигнеш -белия байрак!
  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Вижте какво излъчване има момичето от снимката!!!Човек с такова излъчване,може ВСИчко!