25 Май, 2022 16:31 6 614 1

Коя е "старата" нова жена в живота на Том Круз?

  • том круз-
  • гадже-
  • приятелка-
  • топ гън-
  • маверик-
  • хейли атуел

Бивша приятелка и ко-звезда на Том Круз се появи на премиерата на "Топ Гън: Маверик"

Коя е "старата" нова жена в живота на Том Круз? - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Най-актуалните слухове, тиражирани от британския вестник "The ​​Sun", твърдят, че Том Круз се е събрал с бившата си приятелка Хейли Атуел, с която се разделиха миналата година през септември. Британската актриса се появи в пълния си блясък на премиерата на новия филм на Том "Топ Гън: Маверик" в Лондон в четвъртък, предава tialoto.bg.

59-годишният холивудски екшън герой излизаше с 40-годишната Хейли в продължение на близо една година. Двойката се запознава и сближава покрай снимките на филма "Мисията невъзможна 7" през 2020 г., в който и тя взе участие. Круз и Атуел така и никога не потвърдиха романса си, но бяха уловени от папараците заедно през декември 2020 г.

Коя е "старата" нова жена в живота на Том Круз?

Хейли Атуел е позната на феновете на Марвъл като агент Пеги Картър - любимата на първия отмъстител - Капитан Америка.

Според "The ​​Sun", решението на Хейли да присъства на премиерата на "Топ Гън: Маверик" произтича от новооткритата близост на двойката, която е на път да възроди романа си. Източник казва пред изданието следното: „Тя отиде на премиерата най-вече, за да подкрепи Том. Това е голяма стъпка за тях като двойка."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Том

    6 5 Отговор
    си е психар сектант. Кейти Холмс затова избяга с детето от него.