27 Май, 2022 10:27 1 434 1

Нови обвинения срещу Кевин Спейси в сексуално насилие

  • кевин спейси-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение

20 мъже обвиняват Спейси в непристойни действия и посегателство

Нови обвинения срещу Кевин Спейси в сексуално насилие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британската прокуратура съобщи, че актьорът Кевин Спейси е обвинен в множество сексуални престъпления, включително и сексуално посегателство срещу трима мъже, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА. Обвинението е отправено в резултат на разследване на полицията в Лондон.
Срещу носителя на "Оскар" са отправени четири обвинения за сексуално насилие срещу мъже, каза Розмари Ейнсли, ръководител на отдела за специални престъпления в прокуратурата.

Обвиненията са предявени въз основа на доказателства, събрани при разследване, водено от полицията в британската столица.
През ноември 2017 г. лондонският театър "Олд Вик" съобщава, че е получил 20 отделни обвинения в непристойно поведение от страна на Спейси от 20 мъже, влезли в контакт с него в театъра или били във връзка с него в периода 1995 г.- 2013 г. Спейси бе творчески директор на театъра от 2004 г. до 2015 г.

Спейси, който беше сред водещите холивудски звезди, бе отстранен от телевизионния сериал "Къща от карти" и от филма "Всички пари на света", след като бяха огласени обвинения срещу него за сексуални злоупотреби.

Актьорът, който е на 62 години и е носител на награди "Оскар" за най-добър актьор в "Американски прелести" и за най-добър актьор в поддържаща роля за "Обичайните заподозрени", отричаше досега всички обвинения за сексуални злоупотреби.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор
    Ужасно! Това е престапление и трябва да се преследва от закона! Лош човек!