Last news in Fakti

30 Май, 2022 10:46 3 286 7

Мъж с над 800 татуировки на квадрати добави още фигури по тялото си (ВИДЕО)

  • татуировки-
  • рекордите на гинес-
  • американец

Американецът си е татуирал и флаговете на различни страни

Мъж с татуирани цели 848 квадрати реши да сложи още геометрични фигури по тялото си. Ентусиастът печели преди време рекорда на "Гинес" за най-много татуирани квадрати, а сега, освен тях, може да се похвали с около 30 нови, както и със специална татуировка на "Гинес".

Американецът Мат Гоун си е татуирал и флаговете на различни страни. Той споделя, че направил първата си татуировка, когато бил едва на 14 години. Тогава, шаренето с мастило не било популярно или признак за нещо хубаво, спомня си американецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЪП

    22 1 Отговор
    Нима на днешно време, татуировките са се превърнали в "нещо хубаво" ???

    Коментиран от #3

  • 2 честен ционист

    15 2 Отговор
    Разкиката между Кирчо и тоя са само татуировките.
  • 3 честен ционист

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТЪП":

    Татуировките са залязваща култура, не се лъжи от това, че през последните години Ганьо се надраска с просташки надписи на неразбираем за него език. Просто Ганьо попива западния опиум с 30 години закъснение.
  • 4 Иодф

    22 1 Отговор
    Повечето нашарени хора имат сериозни дефицити в характера, някои имат изкривявания и комплекси. Показват го явно като се шарят.
  • 5 Гост

    17 1 Отговор
    Този е куку . В главата няма никой. Кожата е най голяма човешки орган и тя диша .
  • 6 Все по-често

    12 1 Отговор
    забелязвам извънземни сред човеците. От шоуто до политиката, от спорта до науката, от медицината до войната, навсякъде. Ако се вгледаш, ако се вслушаш, ще откриеш, че сред нас крачат някакви безумни същества, които за жалост не допринасят с нищо за нормалността на живота. Напротив. Тласкат света към разрушаване на истинската ценностна система на човешката общност.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.