Last news in Fakti

31 Май, 2022 12:45 3 667 0

Тези зодии ще получат предложение за брак през юни

  • предложение за брак-
  • лято-
  • юни-
  • зодии-
  • астрология

Лятото идва, а с него и романтичното настроение

Тези зодии ще получат предложение за брак през юни - 1
Снимка: Shutterstock

Ако сте сериозно обвързани и отдавна очаквате предложение от своята половинка, не се отчайвате – много скоро това може да се случи. Особено ако сте сред тези няколко зодии:

Везни

Лятото идва и с него се връща вашето романтично настроение. Напоследък сте станали по-уязвими и открити, говорите искрено за чувствата си и споделяте всички притеснения и вълнения с партньора. Не се страхувате да бъдете себе си, точно така ще покажете на половинката си от какво имате нужда. Връзката ви вече е станала доста по-сериозна и дълбока. Прекрасно познавате половинката и вече сте готови за следващата крачка. За щастие той също е готов за това. Има голяма вероятност през юни да чуете така желания въпрос и да се сгодите.

Дева

Вашият любовен живот е в разцвета си през топлите месеци и това е чудесно. Вие много трудно харесвате някого и дълго време подбирате партньор. Най-накрая обаче сте намерили правилен човек и дори да е минало повече време от началото на връзката, все още чувствате пеперудите в стомаха си. Усещате тръпка и знаете, че не сте били толкова влюбени. Мислите много за връзката и за любовта. Партньорът ще иска да обсъди с вас възможността за брак или съвместно съжителство, бъдете готови.

Овен

През тази година имаше много неочаквани обрати в живота ви. Не ви беше лесно и отношенията ви бяха пълен хаос. Бъдете готови за още промени, обрати, вълнуващи събития и емоции през това лято. Ще е натоварено и ще сте емоционални, но ще усетите, че тези промени за добро и ще видите нещата по един нов начин. Ще станете по-сериозни и вече ще сте готови за нов етап в отношенията си. Ето защо, когато чуете така важния въпрос, не се колебайте да отговорите с „Да!“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА