Last news in Fakti

31 Май, 2022 16:31 4 088 11

15 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас 2022

  • кралица на бургас-
  • бургас-
  • конкурс за красота

Новата Кралица на Бургас ще бъде избрана на 11 юни

Кандидатките за короната на Кралица на Бургас бяха избрани да участват в конкурса за красота след лична среща на финалния кастинг, който се проведе преди две седмици. Момичетата, които имаха желание да се впуснат в надпреварата за най-красива бургазлийка, надхвърлиха очакванията на организаторите. Изборът за допускане до участие в конкурса тази година беше изключително труден - споделят от организацията на Кралица на Бургас. Избрани са петнадесет красавици на възраст от 16 до 21 години, които ще се борят за титлата тази година.

Сред участничките, преобладават възпитанички на езиковите гимназии в морския град. Сред претендентките има и възпитаничка на Математическата гимназия в морския град, от техникума по туризъм и строителния техникум. Студентка от Софийски университет и художник са сред участничките в конкурса. Претендентките за титлата са с идеалните мерки за професионални модели, което е предимство при участието им в предстоящия конкурс за красота и дава добра възможност за професионална реализация като фотомодели.

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе на 11-ти юни от 20.00 ч в Летен театър- Бургас. Входът е свободен! Поканени са всички жители и гости на морския град, които искат да станат част от избора на най-красива бургазлийка. Публиката в летния театър ще избере момичето, което ще бъде удостоено с титлата „Лице на публиката“. Конкурсът ще премине в три тура, като в първи тур претендентките ще дефилират с дизайнерски тениски и дънки, като акцент в облеклото им ще бъдат аксесоарите, осигурени от известния български дизайнер Стоян Радичев. Във втори тур момичетата ще се представят в модерни бански костюми на бургаската фирма "NUXTA, а в третия, финален тур, ще бъдат облечени в балните рокли отново на Радичев.

От организацията на конкурса канят всички бургазлии и гости на града на 11-ти юни в Летен театър-Бургас заедно да изберем новата Кралица на Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Механик

    14 2 Отговор
    Да се избере за кралица на Бургас, дама с украинска националност! Нищо, че не е участвала в конкурса.
    Трябва да се представим политкоректно, както стана евровизията.
  • 6 Стършел

    18 0 Отговор
    Най-малко половината не стават! Май наистина нямат огледала.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Aлфа Bълкът

    2 4 Отговор
    Първите 4 на втори ред
    и 2та, и 5та на трети ред!
  • 9 Бай Тошо

    10 2 Отговор
    Като гледам снимките на кандидатките, по-скоро Баба Яга на Бургас.
  • 10 За Тихомирчо

    3 1 Отговор
    Първата най-горе и последната най-долу. И третата от последния ред от дясно на ляво срещу екрана. Плащат ти за рекламата, ама не сме кьорави.
  • 11 Авторът

    0 0 Отговор
    На статията е застинал в миналото!!!!
    От 2003г. в България няма "техникуми"!!!!!!
    Има "Гимназии по......."!