8 Юни, 2022 17:15 3 770 0

Романтичен юни за тези 3 зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • юни-
  • романтика-
  • емоции

Хубавите емоции през този летен месец са за Телец, Дева и Везни

Романтичен юни за тези 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Лятото дойде и с него идват и хубавите емоции. А за някои зодиакални знаци юни ще бъде много романтичен. Ето кои са те:

Телец

Ако през изминалите месеци в живота ви не се случваше нищо интересно, то през юни нещата ще се променят. Вие ще станете много по-отворен към нови запознанства и ще срещнете човек, който ще върне романтиката в дните ви. Това несъмнено ще доведе любовта в живота ви, искрена и пълноценна, добре премислена. Ще се радвате на много внимание, задушевни разговори до късно и чувство за единност, пише iwoman.bg.

Дева

Пролетта за вас беше доста тежък период, наситен с безбройни ангажименти, голяма част от които служебни. За щастие, лятото ви е приготвило много хубави изненади. Не е изключено в началото да подходите доста скептично към новото ежедневие, с което не сте свикнали и към емоциите, които ще ви завладеят още преди средата на месеца. Но всичко ще се нареди и скоро няма да остане и следа от предпазливото ви поведение.

Везни

През новия месец не е изключено да срещнете човек, който ще влезе много решително в живота ви. Цветя, рози, шампанско, романтични срещи - това ще е ежедневието ви. Няма да имате и миг покой от щастие. Нещата ще започнат да се случват много бързо и връзката ви ще напредне за нула време. Очакват ви само хубави моменти, радвайте им се.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА