Last news in Fakti

10 Юни, 2022 13:17 12 636 10

Финалистките от "Ергенът" на война с шоуто и Виктор (СНИМКИ)

  • виктория капитонова-
  • дениз хайрула-
  • ергенът-
  • война

„Ергенът” не беше ерген...” - избухна Дениз Хайрула

Участничките от от "Ергенът" се обединиха във войната си срещу Виктор Стоянов и риалити предаването "Ергенът“. Те са ядосани защото Виктор Стоянов е имал връзка с 25-годишната травъл влогърка Мария Тарашманова още преди да започне шоуто.

Дениз Хайрула даде възможност на последователите да ѝ задават въпроси. Е, разбира се, повечето любопитни факти се въртят около участието ѝ в "Ергенът“, пише lupa.bg. Плеймейтката сподели, че няма никакви отношения с Виктор Стоянов.

„Как са отношенията ви с Виктор?” – попита последователка.

„Никак. Сега разбрахте ли защо всъщност нямаше пръстен на финала? Защото „Ергенът” не беше ерген...” – заяви в прав текст Дениз, като така само потвърди слуховете, че Стоянов се е съгласил да участва заради хонорара и известността, а не защото си търси жена, нито пък ще я намери в риалити формат.

„Знаехте ли за гаджето му Мария? Това е подигравка с вас момичетата и нас зрителите” – пита друг фен на Хайрула.

„Не, но вече знаем. И съм съгласна” – отвръща плеймейтката, която е ядосана, че са се подиграли със симпатиите ѝ към мачото.

„Мислиш ли, че форматът беше не добре подготвен като цяло?” – попита друга почитателка на бившата на покойния Христо Сираков.

„А ти мислиш ли, че е нормално да не си взимаш пратките от куриера?” – отвърна ѝ Дениз, визирайки колко е некоректен форматът.

Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си личен профил в инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: „Това, че „ергенът” не е ерген учудва ли някого”? Явно девойките са много, много ядосани, но нека си зададат въпроса какво ѝ е било на Мария да го гледа как се целува с всички тези „дами”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    50 0 Отговор
    Ергенът не бил ерген, но и момиите в предаването не бяха съвсем моми...
  • 2 Кърджали

    23 0 Отговор
    Нали си вдигнаха тарифите. Сега търсят под вола теле. Еле Рашката с дебелите глезени
  • 3 Лорд Минчу

    28 0 Отговор
    Айде, айде едва ли е имало участничка във формата вкл. и Ергена, която да е търсела мъж и любов? Всичките са търсачки на лесна слава, която да монетизират, вкл. и Ергена, който също е една от тях, ако че прилича визуално на мъж!
  • 4 да сме коректни

    5 0 Отговор
    Добре де , досадно и безинтересно шоу съгласен съм!!! Гледайте си тогава """звездни войни"" - епизоди много,добрите са ясни,лошите и те...
  • 5 ученичка

    7 0 Отговор
    Може ли вече да прекратите тези стари коментари на това компрометирано предаване?! Ергени в България е валяло,моми също. Осигурете им някое по-спокойно(не чалга)заведение,с поносими цени на храните и напитките,където момчетата и момичетата да се запознават и да пращат филмчета и снимки от запознанствата. Далеч ще е по-добре и конфликти между мацките няма да има. Завист също. Розите после. На сватбите.
  • 6 джедай

    2 0 Отговор
    "Междузвездни войни" е филмът. Един от най-добрите за цялото киноизкуство.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ергенън "Не беше Ерген"

    1 0 Отговор
    Тая му е гледала под полата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ......па

    12 0 Отговор
    То и вие двете бяхте обвързани със спонсори отвън,на Виктория даже Дидо културиста и плати последната изкуствена роза, в последния жалък епизод а на Дениз дебелака уж даже и направи ресторант след предаването.Та каквото повикало,това се обадило.