Last news in Fakti

10 Юни, 2022 14:15 4 862 0

Поредна измама в мрежата, този път с името на Деси Слава (СНИМКА)

  • деси слава-
  • измама-
  • в мрежата-
  • отслабване-
  • жертва

Преди дни жертви бяха водещата на "Търси се" Нели Хаджийска и Деси Стоянова от „Преди обед“

Фолк певицата Деси Слава е поредната родна звезда, която стана жертва на измама. Нейна снимка се използва напълно подвеждащо и незаконно за реклама на съмнителен препарат за отслабване. Реклама с нейна фалшифицирана снимка се разпространява във Facebook. Феновете на певицата са ѝ писали с въпроси и сигнали за рекламата и блондинката заяви, че обявата е фалшива, видя Lupa.bg.

"Скъпи приятели, в интернет пространството циркулира спекулация, касаеща мен и залъгваща много хора. Мои последователи ми изпращат статия, в която от мое име пише, че съм “разкрила тайната”, с която свалям килограми — а именно шейк, чието име чух за първи път днес, с който само за две седмици съм свалила 24 килограма. Това е ЛЪЖА и няма никаква истина в тези думи. Достоверна информация за мен, може да откриете единствено и само в моите профили в социалните мрежи — не се подвеждайте, защото подобни препарати биха били вредни за вас и вашето здраве" - написа изпълнителката.

Припомняме, че това е поредната известна личност, с чието име се спекулира. Преди дни от същото нещо пропищяха водещата на "Търси се" Нели Хаджийска и Деси Стоянова от „Преди обед“ по bTV.

„Ако бяхме в друга страна, щяхме да осъдим тези хора и да вземем куп пари“, коментира екранната половинка на Деси Сашо Кадиев. Деси пък се оплака, че освен снимка, използвачите на образа ѝ били публикували и фалшиво интервю с нея.

„Ако видите такава публикация във Facebook-а си – докладвайте я веднага“, призова Стоянова зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА