Last news in Fakti

10 Юни, 2022 19:15 1 513 3

Графа с акустичен концерт в Пловдив

  • влади ампов-графа-
  • акустичен концерт-
  • пловдив-
  • 12 юни

Събитието ще се състои на 12 юни в зала "Сила"

От продуцентска компания "Монте Мюзик" съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дългоочаквания акустичен концерт на Графа "Утре отново" в Пловдив, първоначално планиран за 11 юни в Античен театър. Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала "Сила". Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се запазва.

Преди няколко месеца Влади Ампов - Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, не промени намерението на Графа и музикантите му да зарадват феновете в града на тепетата. Екипът на певеца прояви изключителна гъвкавост, като за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно.

Концепцията на акустичният концерт "Утре отново" е публиката да се чувства уютно, докато се наслаждава на новите версии на големите хитове на Влади Ампов. В последна сметка целта ще бъде изпълнена, защото сценографията, звука и осветлението вече са приспособени към акустиката и архитектурата на зала "Сила".

Влади Ампов-Графа започва поредица от акустични концерти на открито от Античния театър в Пловдив. След Града на тепетата на 11 юни, групата в състав Борислав Бояджиев-Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов ще бъде на 16 юни в Летния театър в Бургас. Следват Варна - 15 юли, и Русе - 16 септември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Петров

    9 0 Отговор
    Не мога да разбера защо се лансира толкова този човек. Като певец е на средно ниво и дори император да се нарече ще си остане такъв. Впрочем колко милиона копия записи е продал,че нещо не се сещам?
  • 2 Красимир Петров

    8 0 Отговор
    Трябва да ми платят за да го слушам
  • 3 АВЕ..."ГРАФЕ"...ДОБРЕ ПЕЕШ....АМА АКО...

    7 0 Отговор
    НЕ ПЕЕШ ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ...РАБИЙШЛИ....НЕ ЧЕ НЕЩО АМА НАЛИ ВСЕ ПАК...