Last news in Fakti

11 Юни, 2022 12:49 5 377 7

Деси Слава се събра с бившия си

  • деси слава-
  • благой найденов-
  • бивш

В началото на май Деси Слава призна, че не е заедно с бащата на второто си дете

Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За отношенията на двамата се спекулира откакто се роди синът им Борис в края на 2017 година. Техните събирания и раздели са сред най-обсъжданите във фолк средите.

Поредният повод за слухове, че между тях отново е пламнала любовта бе рожденият ден на боксьора. Младежкият олимпийски шампион по бокс отпразнува шумно порастването си, а плътно до него бе Деси Слава, стана ясно от сторита в социалните мрежи.

Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" зарадва компанията като хвана микрофона и запя едни от най-известните български песни. Специално на Благой посвети народната песен "Лале ли си, зюмбюл ли си".

В началото на май Деси Слава призна, че не е заедно с бащата на второто си дете, пише "Телеграф".

"Смея да кажа, че е много различен човек от първия ми мъж. С него си оставихме едни много добри приятелски отношения. Благой много трудно прие тази раздяла, защото е дете, което е израснало в идеалното семейство. За него беше много трудно да приеме това, че се разделяме и оставаме нашето дете като дете на разделени родители. Но той е изключително грижовен и заинтересован. Наистина е прекрасен баща. Даже тази раздяла не се и усеща много, защото той във всеки един свободен момент е с детето", разказа тогава певицата и допълни:

"Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни заради огромната разлика в годините. Но не това беше причината. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    0 0 Отговор
    "Мъжете всичко по жената искат"
  • 2 Хаджи Генчо

    3 0 Отговор
    Боксьорчето е в грешка, ама да да живи и здрави!
  • 3 стамат къртача

    1 0 Отговор
    дали дига сабайлем лесно налягане ,пишете бе ,хората се тревожат
  • 4 Динозавър в 21 век

    0 0 Отговор
    Браво!
  • 5 Тото 1 и Тото 2

    0 4 Отговор
    А кога ще пишете дали бат Бойко и уж бившата му изгора с бикините , са се събрали ? Не ми ли интересува ? Или страха от вожда е по-голям от любопитството ви ?
  • 6 ......па

    2 0 Отговор
    Копи,пейст на материалче от 10.06.2022г с нова снимка на 11.06.2022г.
  • 7 индийски

    2 0 Отговор
    драми