Last news in Fakti

13 Юни, 2022 07:00 10 127 0

Вашият хороскоп за днес, 13.06.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 13.06.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не позволявайте на дребните недоразумения да ви извадят извън нерви, това може да ви коства сериозни загуби, не само в материален план.

Телец

Не се чувствате във върхова форма и дано това да е единствено заради трудната ви адаптация към ежедневието.

Близнаци

Трудно ще ви е да се преборите с чувствата си, а трябва, ако искате да сте безпристрастни и да работите професионално.

Рак

Независимо от проблемите, които ще ви се изпречат на пътя, денят като цяло обещава да бъде успешен. Досега работихте за името си, а вече то започва да работи за вас.

Лъв

Възможни са неочаквани промени в нещата около вас, ще трябва да реагирате бързо. Развоят на събитията зависи изцяло от вас, мислете му.

Дева

Днес ще ви хрумват доста странни неща, но пък така ще изненадате приятно хората около вас. Ако тръгнете да пътувате, може да сте сигурни, че няма да забравите това пътуване.

Везни

Лесно ще се дразните от грешките на другите,но пък ще сте твърде толерантни към своите собствени. Дали не мерите с двоен аршин?

Скорпион

Днес ще сте доста активни, въпреки отпускарския сезон. Явно добре знаете защо - материалните резултати ще се доста обнадеждаващи.

Стрелец

Ще трябва доста да поработите, за да убедите околните в ценността на идеите си. Затова пък късметът е с вас, не се притеснявайте за резултата.

Козирог

Днес може да се чувствате нервни и неудовлетворени от събитията. Денят е подходящ за край на дейност или пък на черните мисли.

Водолей

Труден ден - понеделник. Подходящ момент за разговори по делови въпроси. Добре е да отделите повече време за кореспонденцията си. И бъдете по-експедитивни.

Риби

Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. Внимавайте в храненето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА