Last news in Fakti

16 Юни, 2022 12:35 7 542 14

Водеща на bTV разкри как е отслабнала драстично

  • нели хаджийска-
  • btv-
  • остлабване-
  • рецепта-
  • търси се

Нели Хаджийска сподели неподозирана рецепта, благодарение на която вече носи мечтаните си дрехи

Култова водеща от bTV срази всички новите снимки, на които е видимо отслабнала. Нели Хаджийска от "Търси се" разкри специалната диета, която ѝ помага да се отърве от излишните килограми и то само за месец.

Хаджийска разкри неподозирана рецепта, която е открила наскоро и благодарение на нея вече се побира в мечтаните дрехи, които преди това не е смеела да облече.

Ето какво споделя тя в социалните мрежи с последователите си:

"Всички, които ме познават отблизо, знаят за моята изключителна страст към модата. Следя всякакви приложения, сайтове, магазини, нови колекции. Чета, интересувам се. Роклите са голяма моя любов, о чантите, и ах обувките....

Аз съм от жените, които изразяват себе си, чрез дрехата... Луда съм, луда!

Общувам с дрехите си, пазя ги, говоря им...нося ги с истинско щастие ...може веднъж да сложа някоя рокля, но да я помня дълго! след това подарявам или предавам нататък в групите за модни находки

При мен обаче никога не става въпрос просто за дреха. Винаги има някаква специална емоция. Така е и в случая с дамата, за която искам да Ви разкажа...

Paulla Kay или просто Поли, чиято модна страница G7London открих уж случайно, още зимата.

Поръчах си едно от най-уникалните палта, които съм носила... Които тук, на наша територия, просто няма къде и как да намериш.

После започнахме да общуваме. Поли, като мен е с автоимунно заболяване, което лекува алтернативно. Много чете, посещава семинари и точно тя ме запали по детокс програмата със селъри на Антъни Уилям. Всяка сутрин, на гладно се пие по 500 мл прясно изцеден сок от стъблата на целина. Препоръчително е да се направи за период от 6 месеца, но аз го пия само от 1 месец и ефектите са невероятни. Още повече тонус, сияйна кожа, регулиран цикъл, нужда от по-малко сън...и още и още...

Та тази чудна Поли предлага невероятна услуга, чрез контактите си с фабрики по целия свят. Поли ми издирва определен мечтан модел рокля или обувка, който аз съм харесала на снимка, но не мога да намеря и поръчам тук за България.

И...намира начин до няколко седмици да пристигне при мен. Костюми, сетове, ризи, кимона...всичко може да открие и достави.

Благодарна съм, че се открихме, Поли! Вярвам, че това е само началото на едно дълго и вълнуващо пътешествие в света на модата и здравословния начин на живот, което ще споделяме заедно", пише Нели Хаджийска.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Матрософ

    38 3 Отговор
    Не разбрах умствено ли е отслабнала.

    Коментиран от #8

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 4 Отговор
    И кво.
    От 95 кила е останала само 92
  • 3 Писач

    21 4 Отговор
    Мълви се че е изкарала 2 месеца само на семена течност и вода.
  • 4 ?????

    25 3 Отговор
    Абе .... и слаба, и с модерни дрехи - хубава няма да стане, въпреки усилията!
  • 5 Д- р Емилова

    15 2 Отговор
    Пия по едни сокчета на гладно. Преди ядях по 3 кИфтета и шопска салата за закуска, сега ям само кИфтета и ето, отслабнала съм с 2 кг
  • 6 инж технолог по хранене

    15 2 Отговор
    И какво й е неподозираното на тази рецепта-да пие сок от целина? Или както ми е позната,е кервиз. Кервизът е от семейство "Сенникоцветни", заедно с магданоза и копъра.Сокът от целина е доказано ефективен за понижаване на нивата на холестерол в кръвта,защото в него се съдържат микроелементи,витамини и аминокиселини,има доста витамин С.
  • 7 8585858

    23 2 Отговор
    Тая, освен че прилича на преял хипопотам е безумно тъпоглава. А пък безсмисленото им предаване трябваше да го махнат още преди 15 години! Ама, връзки, кво да правиш. Като навсякъде в БГ!
  • 8 НАП

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Матрософ":

    То няма накъде...А иначе е отслабнала колкото ТИР с паднала табелка...
  • 9 инж технолог по хранене

    11 0 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАМЕ:Има слабителен ефект ,като регулира перисталтиката на червата и улеснява,облекчава извеждането на отпадните вещества от организма/изхождането/, като го прочиства.
    Сокът от целина действа и като естествен диуретик. Това е много полезно както за хипертониците, така и при охлаждане на тялото в топлите дни.
    Има противовъзпалително действие. Целината се препоръчва при ревматоиден артрит, остеоартрит, подагра, астма и бронхит. Възстановява електролитния баланс и има хидратиращ ефект.
    Регулира баланса на pH в тялото ни.
  • 10 аааа

    19 2 Отговор
    Тая много обича да се бута в общественото пространство, но резултатът е точно обратния. Никой не я харесва и не му пука - нито за парцалите й, нито че ужким е отслабнала, преди си спомням голяма драма докато се размножи...No one cares.
  • 11 Доктор

    12 1 Отговор
    Винаги тройка кюфтаци,бият каре марули!
  • 12 Гьотаджи

    8 2 Отговор
    Яко клизми след посещения в турска баня и се отслабва много бързо!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ......па

    12 2 Отговор
    Слаба,дебела,с модни дрехи или без тази жена винаги изглежда простафелско и кичозно.Просто природата и е такава и с нищо не може да я промени.