Last news in Fakti

19 Юни, 2022 13:45 4 056 9

Къци Вапцаров разказа за катастрофата

  • къци вапцаров-
  • катастрофа

"Отскоро ходя, правя дълги разходки бавно из града, но около месец лежах по гръб", разкри тв водещият

Преди повече от месец любимият водещ Къци Вапцаров пострада изключително сериозно в катастрофа. Какви са причините, вярна ли е информацията, че има замесен полицай, който е минал на червено и колко всъщност сериозни са травмите - за всичко това той разказа в студиото на "Събуди се" по NOVA.

"Вече съм по-добре, възстановявам се, но все още всичко ми е потрошено, трудно лягам и ставам. Не мога да правя някои движения. Болезнено ми е и като се смея", разказа той.

Водещият разказа какво точно се е случило в деня на катастрофата. "Тръгнахме заедно три мотора на зелено. Изведнъж се блъснах в кола, преминаваща на червено. Изобщо не я видях", сподели Вапцаров.

"Шофьорът на колата беше младо момче, служител на Столична метро полиция. Не съм говорил с него. Спомням си, че само лежах, гледах небето и ме качиха в линейката", добави той.

Къци Вапцаров сподели, че се е учил да ходи отново, пише life.dir.bg.

"Отскоро ходя, правя дълги разходки бавно из града, но около месец лежах по гръб. Много е неприятно 20 и няколко часа на ден да не можеш нито да се обърнеш, нито да станеш", каза водещият.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 …….

    3 4 Отговор
    …въх ….!!!
  • 2 Фъци

    9 9 Отговор
    Кой те тури на тия години на мотора ?
  • 3 Скучен

    15 8 Отговор
    и себевлюбен , смятащ дори , че има чувство за хумор и е интересен ! На себе си !
  • 4 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    9 8 Отговор
    "Каквото почукало такова се обадило" драги Фръцко забрави ли едно време как се подиграваше и обиждаше участниците в бурята Невада е сега си бери плодовете на отплатата.
  • 5 Коварния юстас

    5 1 Отговор
    Никой на никого не дава предимство, преобладават....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чорбара

    4 4 Отговор
    Боли ме ко ра!!???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Изтрит току що

    4 0 Отговор
    Явно съм прав в коментара си на 100% щом и модераторът се оказа толкова ЖАЛЪК ,както и в сайта в ,който работи ... Продължавайте все така ... Бъдещето ви е ясно ... Продавайте се и ...ТРИЙТЕ ...