Last news in Fakti

11 Юни, 2013 15:31 1 855 0

Андреа и Рачков ще са водещи на грандиозно мегашоу

  • андреа-
  • рачков-
  • шоу-
  • водещи

В тематичното шоу на Саверио Палма и негови български колеги, ще участват над 70 стилисти и модели, в събота вечерта.

Те ще демонстрират както подстригване, така и оцветяване и стайлинг на шест модела пред жителите на Бургас, съобщава red-carpet.bg

Шоуменът Димитър Рачкови и фолк дивата Андреа също ще се развихрят в пълния си блясък. Комикът ще забавлява публиката със скечове, въплъщавайки се в емблематичните си екранни образи, а изпълнителката ще влезе в ролята на водеща на грандиозното събитие.

Хуморът ще бъде тематично подчинен и на фризьорството, още повече че в момента Рачков е с визия, трудно поддаваща се на оформяне на прически, коментираха запознати.

И докато един от най-добрите комици се грижи за настроението на присъстващите, певицата ще краси с неустоимият си чар сцената и ще радва с присъствието си всички, които са предпочели да се забавляват заедно с тях.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА