Last news in Fakti

20 Юни, 2022 11:15 6 117 4

Сервитьорка стана милионерка в OnlyFans

  • сервитьорка-
  • onlyfans-
  • милионерка-
  • шведка

Момичето не разчита на други източници на доходи, освен кариера в интернет

Сервитьорка стана милионерка в OnlyFans - 1
Снимка: Shutterstock

Шведската сервитьорка Елза Тора създаде акаунт в OnlyFans по време на пандемията от COVID-19 и направи състояние, продавайки свои снимки. OnlyFans е платформа, известна с това, че голяма част от нейното съдържание е "за възрастни", макар това да не е единствената ѝ насоченост. И все пак основното, което привлича нови потребители към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове най-вече на жени, които те доброволно качват, за да покажат прелестите си и да вдигнат либидото на потребителите, пише БГНЕС.

Както разказва Daily Star, момичето завършва гимназия през 2020 г., започва да търси работа в Лондон, което се усложнява от карантинните мерки. В резултат на това, според Тора, тя си намери работа само в един от ресторантите в града, но не беше доволна от заплата от 18 000 паунда годишно. Шведката призна, че мечтаела за луксозен живот и пътуване, затова решила да създаде акаунт в OnlyFans, за да получава пари за еротично съдържание с нейно участие. В резултат на това момичето, което описва себе си като блондинка с големи сини очи и извивки, привлече вниманието на много потребители и приходите ѝ започнаха да достигат 25 000 паунда. Героинята на материала отбеляза, че благодарение на новата си професия си е купила къща с три спални в Йоркшир за 200 000 паунда и планира да купи имот в Лондон. Тя не разчита на други източници на доходи, освен кариера в интернет.

„Сега съм свободна. Мога да създавам съдържание навсякъде. Харесвам това, което правя, не съжалявам за нищо “, завърши момичето, като подчерта, че изборът ѝ е подкрепен от приятели и семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всеки божи ден, тук има

    31 5 Отговор
    Реклама, подтикваща младите момичета към проституция! А щяло да бъде лошо, Путин да ни наложи руските ценности??? Я пак помислете, просъитутки ли искате дъщерите си?

    Коментиран от #2

  • 2 Че това са руските ценности

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "Всеки божи ден, тук има":

    Най-много проститутки и секс филми има от рускини. Най-извратените неща в интернет са от там.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дебелия

    1 0 Отговор
    И аз ще си направя профил в Онлифенс и ще снимам моя невероятен мъжки " жезъл". За една година ще стана милионер, понеже извратеняците не са видяли най-хубавите пози.