Last news in Fakti

21 Юни, 2022 11:32 2 968 5

Световни артисти избират Слънчев бряг за своите клубни изяви

  • слънчев бряг-
  • парти-
  • dj-
  • лято 2022-
  • bedroom beach

Шоу от бъдещето откри Bedroom beach този уикенд

Дни преди настъпването на астрономическото лято то беше посрещнато в най-популярния черноморски клуб – сцена на очакваните морски партита, световните музикални звезди и спиращите дъха спомени. Специално за събитието от Маями в Слънчев бряг пристигна легендарното хаус дуо – Crazibiza. Те бяха кулминацията на виртуозно мултимедийно шоу, с което официално се откри Лято 2022.

Световни артисти избират Слънчев бряг за своите клубни изяви

Гостите станаха свидетели на визуална провокация, която ги пренесе в епицентъра на Мета вселената. Футуристичният спектакъл от звук и светлина събра в себе си атрактивни технологии, “извънземни” артисти и близо 40 души на една сцена. Повече от 3 месеца са били нужни на креативния екип на Bedroom beach, за да превърнат ексцентричната идея в реалност.

Световни артисти избират Слънчев бряг за своите клубни изяви

Програмата на официалното откриване продължи и в събота, когато зад пулта на клуба застанаха емблематичните Dimo Bg & Mr.K. Това са артисти, които неведнъж са взривявали международните класации със своите продукции.

Вече са официално обявени и големите музикални събития за Сезон 2022. Именно те ще превърнат плажа в Слънчев бряг в сцена за изява на артисти oт световна величина.

На 30 юли за първи път в България ще пристигне австралийското електронно дуо SHOUSE. Те са създатели и изпълнители на абсолютния хит LOVE TONIGHT, който се превърна в най-слушаната песен по целият свят за 2021г. Буквално в интервал на 10 дни у нас ще пристигнат и две от най-големите звезди на европейската рап сцена. Това са GZUZ на 3 август и LUCIANO на 12 август. Интересът към тях е огромен и билетите в предварителна продажба са изчерпани. Все пак всички желаещи да ги чуят на живо, могат да си закупят пропуски в деня на концертите им.

На 5 август в Слънчев бряг пристига емблемата на Bagatele Courchevel - Dj Joris De Ca. Медиите го определят като истински новатор на клубната френска култура, а усетът му към необикновеното го издига до Resident DJ на един от най-луксозните клубове – Bagatelle.

Големите музикални събития на лятото продължават и с изявите на Liva K & Awen Live (23 юли), който е резидент на VOID Mykonos и любимците от Consul Trainin & Duo Violins, които ще се изявят на 13 август.

Сцената на клуба отново ще бъде предпочитана за изява и на големите български звезди като Васил Найденов. Неговият бутиков спектакъл е планиран за 28 юли. Няма да липсват и провокации като сценичният пърформанс на Иво Димчев на 11 август и традиционната изява на виртуозния цигулар Свет Радославов 4 август.

Сряда както винаги е запазена за големите R&B партита на Bedroom beach. На сцената в Слънчев бряг ще гостуват знакови артисти от българската рап и трап сцена, а с потвърдени дати за SHAKE THE ROOM изпълненията на живо са MBT, V:RGO, TRF, FYRE, DIM4OU, Атанас Колев и звездите на Северна Македoния – 2BONA. Резиденти на култовите на вечери ще бъдат Dj Theo, Moneystax и Akstazi.

Петък вечер е посветена на MIXTAPE концепцията, която e феномен в топ клубовете в Дубай, Миконос и Сен Тропе. Тя не е просто стилова еклектика, а прецизно подбрани клубни блокбастъри от света R&B, Pop, Rock, Disco и House музиката в комерсиален микс. Резиденти на Mixtape вечерите ще бъдат Dj Gorro, Big D и Deejane Flamme.

Част от специалните събития на клуба ще бъдат и посрещането на July morning с Pacho& Peppo (30 юни), тематичните Techroom вечери със Stephan Gee от 7 юли и спектакъла Game of Gods с участието на Dj Mascota на 9 юли.

Световни артисти избират Слънчев бряг за своите клубни изяви


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 етикет

    3 3 Отговор
    Хубаво,нека,България трябва да става известна на света с положителните си събития.
  • 2 Мюмюн (Майкал)

    4 0 Отговор
    Сига...сланчака ша срешни мощен утпор ут най риномирания нощен клъб вав факолтету, столипинувото и максудата, а именну: ром-бурак! Ша скивати ко ша става, цели шес месица са пудготвяха урганизаторити на туй шоу: ша густуват звиздити ут индийската насионална мозика Кали и Бали, турскити дижеи Амал и Абдал, сащо така уркестар ут Саодицка Арабиа- Хамила Хабел, пивци и кючекчийки ут целия свят, даже и ут други планети. Тъй чи-на койту ни му отърва да слуша разнити там измюшльотини наречени хаус маус техно мехно вехто и други, да заповяда при нас. Гюрултията и купонат ша са вав карпа варзани. Туй бира кибапчита кифтета-бол ша има. За най мераклиите да стоят най утпред, ша има спициални награди.
  • 3 Соваж бейби

    6 0 Отговор
    За съжаление не видях нито един на световно ниво -Борис Бреша, Гета , DJ Snake, Армин .....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.