Last news in Fakti

21 Юни, 2022 09:43 1 571 3

Джъстин Бийбър може да изгуби слуха си

  • джъстин бийбър-
  • заболяване-
  • парализа-
  • слух

Певецът може да се наложи да чака шест месеца, за да изчезне напълно лицевата му парализа

Джъстин Бийбър може да изгуби слуха си - 1
Снимкa: Shutterstock

Джъстин Бийбър страда от Синдром на Рамзи Хънт, който причинява парализа на лицето, и лекарите казват, че има дълъг път до възстановяването. Певецът може да се наложи да изчака до шест месеца, за да изчезне напълно лицевата му парализа, а лекарите предупреждават, че Синдромът на Рамзи Хънт, с който е диагностициран, може да причини загуба на слуха. Но, както посочиха, едно нещо е в негова полза и то е фактът, че е млад и че болестта е открита навреме, предаде БГНЕС.

Наскоро Бийбър разкри публично диагнозата си, като каза, че дясната страна на лицето му е парализирана, поради което не може да мига, да се усмихва или да движи ноздрите си. Тогава той отмени световното си турне.

Във видео, публикувано в Instagram, той казва:

„Ще се оправя, просто трябва време. Но се надявам всичко да е наред. Аз вярвам в Бог и в това, че за всичко има причина“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    8 1 Отговор
    Поне разбра че не можеш да караш само на алкохол и наркотици цял живот
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    0 1 Отговор
    Ще се оправи ,слагат ботолин за да добие правилна форма окото и да не си личи дефекта.Като Шарън Стоун след настинка и се изкривява физиономията ,видимо беше доста красива на младини .Случайно го бях чула в едно предаване за хора с дефекти " incroyables transformations "най различни особи без вежди,косопад ....лош начин на обличане и им се помага от специалисти.И апарат в ухото стига е ревал ,и богатите страдат Христософор Онасис проблем с очите .