Last news in Fakti

25 Юни, 2022 07:00 9 256 0

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за разходки и търсене на приключения за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста сериозно гледате на света днес, което определено ви ограничава. Разчупете малко, не само парите движат света. В крайна сметка те са просто някакъв символ на вложената енергия, не е ли така.

Телец

Оставили сте си толкова много неща за днес, че едва ли ще успеете да ги свършите. Ами намерете си помощници и не мърморете.

Близнаци

Ще има толкова неща, които искате да свършите, че ще се чудите откъде да започнете. Важно е да направите нещо в посока усъвършенстване на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече.

Рак

Днес ще запазите енергията от вчера, но вече може да я насочите в посока, която на вас ви е удобна – да побъбрите със съседите, да се пошляете безцелно, да поканите гости. Емоциите силно ще влияят на мисленето ви и трудно ще се съсредоточавате, но пък днес е почивен ден.

Лъв

Днес се проявете като отговорни личности. Спазвайте обещанията си, но избягвайте да давате нови. Най-приятно ще се чувствате с приятели, така че – свършете всичко, което сте казали и започвайте купона.

Дева

Естествено ще ви се иска да дирижирате нещата, но е добре да взимате под внимание и мнението на хората около вас. Днес ще сте особено изобретателни, добре е и да действате, а не само да говорите.

Везни

Ще искате да ви оставят на мира, за да можете да съберете мислите си, а може би просто да си починете. Важно е да го направите, добре е за здравето ви.

Скорпион

Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте радост на другите. Е, това няма да ви тежи, ще имате толкова приятни изживявания. Вярвайте повече в себе си и любовта няма да ви подмине.

Стрелец

Имате нужда да се почувствате обгрижени и глезени. С вашия чар е ясно, че винаги ще намерите някого за това. Най-важното е да балансирате чувствата, защото доста сте вдигнали градуса им.

Козирог

Желанието ви да контролирате всичко е трудно да се съвмести с друго, също толкова силно желание – да не носите отговорност за нищо, макар че вие успявате да го сторите, но дали е съвсем почтено?

Водолей

Днес ще сте доста дейни, направо ще изненадате всички. Хубав ден за разходки и търсене на приключения, грабвайте раницата и потегляйте, не чакайте друг да ви подканя.

Риби

Непременно идете някъде с приятели. Ще ви се иска да споделяте преживявания и мисли с други хора, имате нужда от група съидейници. Хубав момент да си правите планове за близкото и далечно бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА