Last news in Fakti

25 Юни, 2022 10:32 4 684 0

Павел Иванов om „Taтковци" ще играе Гунди

  • павел иванов-
  • татковци-
  • гунди-
  • филм-
  • иван и андрей

Лентата се подготвя от известното продуцентско дуо Иван и Андрей, които са заклети фенове на „Левски“

Актьорът от „Татковци“ Павел Иванов се готви да влезе в кожата на легендарния български футболист Георги Аспарухов Гунди в пълнометражен филм за живота му, пише в. "Филтър".

Лентата се подготвя от известното продуцентско дуо Иван и Андрей, които са заклети фенове на „Левски“. За главната роля са се спрели на добиващия все по-голяма популярност Павел Иванов, който е студент от последния клас на Стефан Данаилов. Актьорът дори е започнал подготовка за снимките.

„Отслабнах с 12 килограма за 25 дни. Направих го заради надеждата ми за предстояща работа в киното. Филмът ще бъде за значима българска личност от сферата на спорта", заяви Павел, без да конкретизира, че става въпрос за легендата на „Левски“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА