Last news in Fakti

30 Юни, 2022 15:15 6 040 5

Ето кои са най-егоистичните зодии

  • зодии-
  • астрология-
  • егоисти

Тези 5 знака винаги мислят първо за себе си, независимо какво планират или правят

Ето кои са най-егоистичните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Сред 12-те зодиакални знака се открояват 5, които са особено своенравни и се стремят да се наложат над останалите с всички средства. Те винаги мислят първо за себе си, независимо какво планират или правят! Нищо чудно, че в очите на околните минават за завършени егоисти.

Лъвът несъмнено е сред най-егоистичните знаци. Той е самовлюбен и понякога изключително суетен. Старае се да извлече изгода за себе си от всяка ситуация. Трудно му е да се съобразява с околните и трябва да има много сериозна причина, за да отстъпи първенството си на друг човек, пише trafficnews.bg.

Близнаците прекалено често са заети единствено със себе си, ръководейки се единствено от собствените си желания. Ето защо умишлено игнорират чуждите проблеми. Те едва ли могат да се нарекат истински помагачи… Видят ли някъде облага за себе си, най-безсрамно се възползват. Кристално ясно е, че този знак мисли само за себе си.

Овенът определено е най-големият егоист сред зодиите. Винаги мисли първо за себе си и благото на останалите малко го интересува. Овните не само че не отричат това свое лошо качество, но едва ли не се гордеят с него. Това обаче не означава, че са злонамерени – просто са опърничави и твърдоглави.

Скорпионът е абсолютно безкомпромисен и неизменно се стреми да прокарва собствените си цели и идеи, без да се съобразява с чуждото мнение. За да наложи своите нужди и желания, е готов да мине през трупове. Освен това за Скорпионите се твърди, че са ревниви и властолюбиви, което ще рече – завършени егоисти, които се интересуват само от себе си!

Ракът минава за изключително услужлив и самоотвержен, затова на човек му е трудно да повярва, че се нарежда сред егоистичните зодии. Но привидността лъже… Ракът често помага само тогава, когато има сметка. Всъщност за него са от значение единствено собствените му чувства. С други думи, Ракът е егоист, който услужва за да се харесва, а не от безкористност.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Въшлата

    10 5 Отговор
    Сигурни ли сте, ще се повторя разбира се, всеки е индивидуален, но от телеца и женския козирог, по големи егоисти няма, празни приказки не говоря..!?

    Коментиран от #3

  • 3 хикс

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Въшлата":

    Мъжкия Козирог да не е по-добре . Най - гадните хора са Козирог

    Коментиран от #4

  • 4 козирок

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "хикс":

    Декемврийските козирози нямат нищо общо с родените през януари. И от другите зодии има големи егоисти- то не е и до зодия... Хора много- човеци- малко.
  • 5 Пепи

    0 0 Отговор
    Останаха още седем.