Last news in Fakti

14 Юни, 2013 18:14 1 524 1

Рупърт Мърдок слага край на третия си брак

  • рупърт мърдок-
  • развод-
  • уенди

Медийният магнат Рупърт Мърдок е подал молба за развод с настоящата си - трета съпруга Уенди Денг. Мърдок и Денг са заедно от 14 години и имат две дъщери – Грейс и Клоуи. Двойката се запознава на парти в Хонконг през 1997 година.

Богатството  на Рупърт се оценява на 1,7 милиарда щатски долара, което означава, че предстоящият развод най-вероятно ще се превърне в един от най-скъпите в историята.

Според предбрачния договор на двойката едва ли разводът ще окаже реален ефект върху медийната империя на Мърдок - News Corporation.

Причината  за развода все още не е ясна, тъй като в своята молба 82-годишният магнат не е написал какви са причините му да иска разтрогване на брака.

Единственото, което се посочва в молбата е, че „Връзката е безвъзвратно разбита през последните шест месеца."

„Мисля, че той наистина я обича. Всеки се чуди какво се е объркало.", споделя пред вестник „Guardian”  Майкъл Уолф - биографът на Рупърт Мърдок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария спасова

    0 0 Отговор