1 Юли, 2022 16:31 1 816 3

Камерън Диас се завръща на екран

  • камерън диас-
  • комедия-
  • екшън-
  • актриса-
  • нетфликс

Звездата беше сложила край на кариерата си

Камерън Диас се завръща на екран - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2018 г., ще участва заедно с Джейми Фокс в екшън комедията "Back in Action" на Netflix.

Проектът събира отново Диас и Фокс, които са работили заедно по спортната драма от 1999 г. "Any Given Sunday" и римейка на "Ани" от 2014 г., който беше последната филмова роля на Диас преди "пенсионирането" ѝ, съобщи „Variety”.

Фокс пусна съобщение в Twitter, където сподели аудиозапис от телефонен разговор с Диас, която сякаш не може да намери думи, за да каже на света, че се завръща на екран.

"Не знам как да го направя, разбираш ли?", казва тя. Затова Фокс привлича човек, който знае някои неща за завръщането на работа, след като човек е решил да се отдаде на продължителна почивка: Том Брейди, който по-рано тази година се оттегли от NFL, за да се присъедини отново към "Тампа Бей Бъкейнърс" 40 дни по-късно.

"Говорих с Джейми и той каза, че имаш нужда от няколко съвета как да излезеш от пенсия, казва Брейди, цитиран от БГНЕС. "Аз съм сравнително успешен в излизането от пенсия."

Диас потвърди новината в своя Instagram Story, като написа: "Джейми Фокс, само ти можеш да ме върнеш в действие!!! Нямам търпение, ще бъде страхотно!".

Сет Гордън ("Ужасни шефове") е режисьор на филма по сценарий, който е написал заедно с Брендън О'Брайън ("Съседи"). Подробностите за сюжета се пазят в тайна. По думите на Фокс продукцията се очаква да започне по-късно тази година.

Фокс е изпълнителен продуцент на “Back in Action” заедно с Датари Търнър, О'Брайън и Марк Макнеър. Продуценти са Бо Бауман ("Central Intelligence") за Good One Productions и Гордън чрез Exhibit A.

Една от най-печелившите звезди в края на 90-те и началото на 2000-те години, Диас се прочува след филмовия си дебют в "Маската" през 1994 г. с участието на Джим Кери. По-късно тя се снима в поредица от успешни романтични комедии, сред които "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Има нещо в Мери", "Ангелите на Чарли" и "Шрек".

През 2018 г. тя обяви, че се пенсионира, което означава, че ролята на мис Ханиган в "Ани" е последното филмово изпълнение на Диас... докато Фокс и Netflix не почукаха на вратата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Все пак е актриса

    5 0 Отговор
    На екран, разбира се, къде да се завърне,, в блатото то,,....!?
  • 3 Внос / Износ

    1 0 Отговор
    Какво представлява живота?
    Едно колело, с което се издигаш, после слизаш и накрая си непотребен! Край!