Last news in Fakti

2 Юли, 2022 15:14 4 212 3

Тото показа новородената си дъщеричка (СНИМКА)

  • тото-
  • скандау-
  • дъщеря-
  • кристин петринска-
  • семейство

Тото и любимата му Катрин са горди родители на две малки дечица

Тото от "СкандаУ стана на 31 години и отбеляза личния си празник само с най-най любимите си хора без бурен купон или участие.

Семейството на рапъра, който от година вече е и успешен водещ на токшоу, се увеличи тихомълком тази година с още един член - щерка, пише Шоу Блиц.

Публикация, споделена от Kristin Petrinska (@krpetrinska)

Тото се радва на щастлива връзка с танцьорката Кристин Петринска. Преди около 3 години блондинката го дари със син – Доминик, а от няколко месеца вече се радват и на второто си дете, момиченце. Щастливата майка този път успя да запази бременността си в тайна и обяви новината едва след появата на малкото човече, пише "Хотнюз".

Преди дни обаче тя не издържа и показа в близък план бебето, което има сладки бузи и много коса. Това е едва втората снимка на хлапето, чието име дори е мистерия. Сега пък Кристин отправи романтично признание по повод специалния ден на изпълнителя, в своя Instagram като описание на техен общ кадър:

„Честит да си ми, че без теб не мога“. Танцьорката хвали и уменията на Тото като татко:""Той винаги е бил, ще бъде и е там за теб - защото така правят татковците. Обичта им се усеща толкова силно и необходимо, точно там, точно когато трябва, точно винаги ! Те са нашите силни и често мълчаливи герои, които няма да сдържат сълзите си на важните моменти, но през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и онова. Защото татковците имат онова уникално чувство за хумор, което винаги ни развеселява".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    ДА ви е ЖИВА и ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА
  • 2 Важна новина

    2 3 Отговор
    Щерката не е от него щото инструмента неработи.
  • 3 Макарон

    1 1 Отговор
    И за нейната майка ли ще напиша жалко немъжко псевдоизвинение като "Чужди усмивки"?