Last news in Fakti

3 Юли, 2022 12:19 5 031 6

„Капките“ за аматьори сваля от ефир „Маскираният певец“

  • звездите в нас-
  • като две капки вода-
  • маскираният певец-
  • риалити-
  • състезание-
  • маги халваджиян

"Звездите в нас" ще бъде базирано на британския формат "Starstruck", който започна миналата година на Острова

Ново шоу за имитатори тръгва по Нова тази есен. То ще замени както "Капките", така и „Маскираният певец“, което до момента е изкарало само три сезона в ефира на телевизията. Името на предаването е „Звездите в нас“. В него всеки фен на тв изявите ще има възможността да влезе в образите на любимите си музиканти. Идеята е почти същата в „Капките“, но участниците не са артисти, а аматьори.

Нова телевизия вече обяви кастинг за своето ново шоу, чийто старт ще даде старт и на есенния тв сезон. Продуцент е Маги Халваджиян, който стои и зад „Маскираният певец“ и „Капките“.

„Започваме ново приключение! За 10 години в „Капките“ получихме хиляди писма от хора, които не са популярни, но искат да участват, защото вярват в себе си и в качествата си! Сега е моментът! Запишете се за кастинг“, написа Халваджиян в социалните мрежи.

Фенове на „Маскираният певец“ веднага се обърнаха към него с въпроси за бъдещето на шоуто, които обаче останаха без отговор. Официалната информация за новия проект към момента е оскъдна. Съобщено е само, че това ще бъде предаване за фенове, които ще имитират своите идоли. За целта ще имат на разположение гримьори и стилисти, които ще им помагат за визията.

За изпълненията си най-вероятно ще се готвят сами. Състезанието е за непрофесионалисти, но професионалистите също няма да бъдат връщани от кастингите, така че нищо чудно предаването да се напълни с нереализирани професионални актьори и певци, които мечтаят за слава. Знае се също така, че шоуто е по лиценз на световния формат Starstruck, пише Уикенд.

Това е съвсем прясно риалити на британския канал ITV. Форматът е от тази година. До момента от него е излъчен един-единствен сезон, първият епизод от който излиза в ефир на 12 февруари. Сред участниците в него бяха домакиня, продавачка, ездач, механик, технически консултант, фризьорка – все професии извън шоубизнеса. Всички, които стигат до сцената, обаче са с прекрасни данни за певци и са перфектни имитатори.

За разлика от „Капките“ в „Звездите в нас“ играта поне в началото не е „всеки срещу всеки“, а е отборна. Участниците формират групи от по трима фенове, имитиращи един и същи изпълнител. Те излизат на сцената пред 4-членно жури, за да изпеят заедно негово парче. Съдиите решават кой отбор е най-добрият, а после участниците от този отбор се състезават един срещу друг, изпълнявайки различни хитове на любимия си изпълнител. Тук вече победителят се определя със зрителски вот.

Този, който събере най-много гласове от публиката, стига до големия финал, където се състезава с победителите от другите отбори. Накрая остава един, който взима голямата награда. Във Великобритания тя е 50 хиляди паунда. У нас цифрата е същата, но в левове.

Шоуто със сигурност ще излезе много по-евтино за Нова тв в сравнение с „Маскираният певец“ и „Като две капки вода“, като се има предвид и че ще спестят от баснословните хонорари, които досега са давали на родните знаменитости.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    6 1 Отговор
    Мога да се обзаложа, че един от участниците ще е Алпер Чочев, тоя анти пич се вре навсякъде, където и в нета да погледнеш тоя неспособен и нереализирал се човек се бута на всичко дето може.
  • 2 Гост

    7 2 Отговор
    Поредния задръстен продук закупен от вън . Едно свестно нещо не може да измисли сам този. Купува само боклуци от чужбина.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 2 Отговор
    Ново шоу за запълване на ефирно време в най скучната и с охрана телевизия , заедно с бТВ и БНТ .и още куп други тв.
  • 4 На случаен принцип

    5 1 Отговор
    Всичко е за сваляне,, климакса си оказва влияние... айде някой да каже, че са много интересни предавания с едни и същи лица, да ги изреждам ли, няма нужда....!?
  • 5 ......па

    3 1 Отговор
    Нищо не гледам вече от Халтураджиян.Той чалгализира всичко.
  • 6 Азз

    2 1 Отговор
    Простотия след простотия....