Last news in Fakti

5 Юли, 2022 13:31 9 362 21

Пророчица предрече как и кога ще дойде краят на света

  • предсказание-
  • края на света-
  • апокалипсис-
  • пророчица

Според Слава Севрюкова вече живеем в "последни" времена

Пророчица предрече как и кога ще дойде краят на света - 1
Снимка: Shutterstock

През последните десетилетия темата за края на света е доста гореща, като повечето от казаното и написаното са спекулации и чиста проба лъжа. Измислени са от хора, които искат да притеснят населението, да постигнат свои лични цели или просто да привлекат вниманието към себе си. В България са живеели много видни ясновидци и пророци като Баба Ванга и Слава Севрюкова, пише sofialive.bg.

Журналист събира всичко казано от Севрюкова и издава книга. В нея хората могат да намерят много пророчества за миналото, настоящето и бъдещето. Могат да открият субективната истина, да намерят дори себе си и поне малко да се замислят за съществуването си.

В една от последните глави, озаглавена "За последните времена" Севрюкова споделя какво ни очаква в не толкова далечното бъдеще. Ето думите ѝ:

Това са "последните времена". "Последни", защото прекалено много хора обитават тази земя. Не останаха души отвъд... Все повече се въплъщават, за да се изчистят плевелите в тях.

Много рано ще настъпи лошото, отколкото се предвижда и очаква. Ще има много гладуващи и умиращи хора...

Към третото десетилетие от началото на второто хилядолетие ще започнат злокобните събития.

Предстои настъпване на страшни бедствия - епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух в зло, каквото досега не е било

Задава се преломна епоха на кармично разплащане. Милиони и милиарди души ще се въплъщават. Да се изчистят от тегобите на миналото. А после още по-трудна - на преминаване обратно в отвъдното. Масово и внезапно. Милиони и милиарди души бързо ще заминат от другата страна на мира. Геопланетарни катаклизми. Но светът не ще погине.

Пренаселени сме. За да се установи балансът, милиони и милиарди трябва да преминат в Отвъдното - бързо и заедно... Мащабните природни катаклизми ще предизвикат войни и глад.

Хората в идните времена ще са тъй духовно извисени, че няма да гледат на смъртта с нашия див ужас. Ще имат знания за Отвъдността, за кармата и закономерностите на прераждането. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното.

Ще оцелеят хората по високите места. Хармонията ще се възвърне след бедствията. Земята няма да е срината. Животът ще продължи още по-бурно, устремен към единение с Природата.

Дадени неща ще се преживеят. И тогава вече ще настъпи Духовното при човека. Това ще започне към 2025-2030 година. След природните изпитания се задава ера на Духовността.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    16 12 Отговор
    ПАК Глупости ей!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 11 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

    Коментиран от #3

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КАТО ТЕБЕ.
  • 4 Пич

    17 5 Отговор
    Яжте , пийте , носете си новите дрехи , и не се плашете от нищо ! Предсказанията да предимно неточни !!! Единствено пророците , нарочно натоварени от Бог с тази задача , казват истината ! Този случай не е такъв !!!
  • 5 Хехе

    10 1 Отговор
    Вие от всичките й предсказания най-лошите сте й извадили.Ето едно по-позитивно,което се припрокрива с Ванга и дядо Влайчо :"Таман страната ни ще се пооправи и светът ще тръгне на зле. Но ние тогаз вече ще сме на завет за онова, което иде… То ще трае наполовина на времето на Втората световна война…“
  • 6 Измрял динозавър

    12 2 Отговор
    Капацитетът на планетата е около 10 милиарда и вече бройката се доближава.
    Вирусите за глобална пандемия са вече готови, ковид беше само репетиция. Освен това, конфронтацията на ЕС и САЩ с Русия и Китай дава допълнителни варианти за изтребване на поне 90% от населението чрез конвенционална, биологична, химическа или ядрена война.

    Коментиран от #19

  • 7 Теория на конспирацията

    10 2 Отговор
    Глобалистите ни предупреждават с нашите пророци за The Great Reset(Голямото зануляване) хахаха
  • 8 456

    25 6 Отговор
    За да стане това кравария не трябва да я има. Тях ги интересува само пари и власт ,а не духовенството. И второ Русия трябва да победи.

    Коментиран от #17

  • 9 хдфх

    9 9 Отговор
    хората трябва да бъдат изтребени час по-скоро
  • 10 Роза

    7 1 Отговор
    Ванга е казвала,че Севрюкова има по-големи ясновидски способности от нея.Може би в казаното по-горе има известна истина.Младите,които идват след нас,те ще видят!
  • 11 Глупости за глупаци

    7 8 Отговор
    Когато България тръгне на добре, света ще тръгне на зле?Не е нужно да си пророк, за да констатираш, пълната глупост на подобно нещо.Една спец операция в Украйна и цените галопират нагоре. И още, каква духовна известност в един деградиращ в ценности свят???
  • 12 Малинка

    4 4 Отговор
    Стига сте плашили хората. Свършек на света няма да има. Прочела съм най-важния източник за Земята:)
  • 13 Абе

    7 5 Отговор
    Прочетете книгата Откровение (Апокалипсис), за да разберете Божия план за човечеството, а не сатанинските полуистини и лъжи на Севрюкова Ванга и дядо Байчо-Влайчо.
  • 14 Тома

    7 2 Отговор
    Не е предрекла как ще са тези с крадените милиарди.Къде ще ги харчат след края на света
  • 15 Мдаа

    8 0 Отговор
    Кагато става дума за бъдещета, най-употлебяваната дума в света е Апокалипсис, синоним на всякакви катастрофи, от битови, до глобални,а самата дума на гръцки означава разкреване на бъдещето.За едни е катастрофално, но за изкупените е блажено.
  • 16 Псалом 37, стих 9

    10 1 Отговор
    Защото злотворците ще се изтребят; А ония, които чакат Господа, те ще наследят земята
  • 17 И двете са за зануляваме....

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "456":

    В Русия е пълно с милиардери и просяци....
  • 18 Блажени са вярващите

    2 5 Отговор
    Да паднеш от смях, единствено вярвам в научните изследвания и резултатите от тях, смешно е, да се вярва на гадатели, предсказатели, врачки и всякакви от този род. Всичко родено следва и да умре, смъртта е с нас от момента на раждането, това не се дискутира, закономерности на природата, точка..
  • 19 Факти вече публикува

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Измрял динозавър":

    Статия на темата Ковид и с това потвържди моето съмнение за произхода на Ковид, не е необходимо да бъдеш врачка, гледачка и др.
    "
    https://fakti.bg/world/692819-istinata-za-koronavirusa",

    всичко е дело на хората.
  • 20 Моарейн Дамодред

    2 1 Отговор
    Не очаквайте прекалено много от края на света. Прекалено е хубаво, за да е истина.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.