Last news in Fakti

6 Юли, 2022 21:44 8 409 0

Съвет за всяка зодия за юли

  • астролози-
  • съвети-
  • зодии

Вижте на какво трябва да обърнете внимавате пред този месец

Съвет за всяка зодия за юли  - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

През този месец се отдайте на заслужена почивка и се насладете на моментите с любими хора. Забравете за страховете си. Повечето от тях не се сбъдват или всъщност ни се случва точно обратното, пише iwoman.bg.

Телец

Обърнете повече внимание на семейството си. Те отдавна искат да прекарате време заедно, затова им го подарете точно сега!

Близнаци

Имате прекалено много грижи? Помнете, че никой проблем не е вечен - всичко минава в живота, а времето наистина знае как да лекува душевни рани.

Рак

Не оставяйте днешната работа за утре! През месец юли е хубаво да свършите всичките си ангажименти, за да може да се порадвате на заслужена почивка след това.

Лъв

Винаги ви е било страх от уязвимостта. През юли се опитайте да бъдете открити и истински, защото това ще позволи на хората около вас да ви се доверяват и да споделят с вас своите емоции.

Дева

Ще натрупате богат опит през този месец, който трябва да споделите с другите и да използвате максимално. Най-добре заделете и някой друг лев, защото ще ви е нужен след август.

Везни

Погрижете се за себе си и действайте с любов и уважение към своето тяло. Подарете си масаж, отидете на спа, зарадвайте се с любимо ястие. Този месец и само за вас!

Скорпион

През този месец бъдете благодарни за всичко, което имате. Слушайте интуицията си - тя се основава на вашия опит и жизнена позиция.

Стрелец

С каквото и да се захванете през този месец, то ще ви се получи идеално. Затова бъдете смели и действайте, въпреки страха!

Козирог

Най-добрият начин да спрете да се страхувате от старостта - да се наслаждавате на живота. Грабете с пълни шепи и се насладете на лятото. Забравете за минали проблеми и живейте тук и сега!

Водолей

Време ви е да разпуснете. Вземете любимите си хора и отидете на място, където ще бъдете само вие, ще се радвате на компанията си и ще си починете.

Риби

През този месец си повтаряйте, че малките неща също имат значение и всички големи победи започват с една малка крачка.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА