Last news in Fakti

8 Юли, 2022 17:32 6 269 7

Прекрасното чудо на 30-г. Али остави лекарите без думи

  • чудо-
  • бременна-
  • бременност-
  • дете-
  • бебе

Заради здравословен проблем лекарите давали едва 5% шанс на Алина да има дете

30-годишна жителка на Източен Лондон забременя с две бебета в рамките на една седмицата въпреки песимистичните прогнози на лекарите, пише Daily Mail.

Мечтата на Алина Лука била един ден да има голямо семейство. За съжаление, опитите ѝ да забременее втори път винаги завършвали с неуспех и разочарование заради проблемите ѝ с щитовидната жлеза. Лекарите оценявали шансовете ѝ да стане майка отново едва на 5%.

Прекрасното чудо на 30-г. Али остави лекарите без думи

След две години неуспешни опита със съпруга ѝ решили да се откажат и да се съсредоточат върху отглеждането на първото си дете. По време на рутинен ехограф обаче станало ясно, че е бременна не с едно, а с две бебета, които са заченати с разлика от седмица.

Рядкото явление, при което яйцеклетката е оплодена от сперма и се имплантира в матката втори път, само няколко дни или седмици след първия, се нарича суперфетация.

На 15 март Лука ражда две момиченца с почти идентични ръст и тегло. Въпреки че се появяват на бял свят в един ден, Ели и Мили не са близначки. Щастливата майка смята, че случилото се с нея не е нищо друго освен "чудо", като се има предвид, че се е молила само за още едно дете.

Прекрасното чудо на 30-г. Али остави лекарите без думи

Прекрасното чудо на 30-г. Али остави лекарите без думи

"Забременях, докато вече бях бременна. Не мислех, че е възможно. Попитах лекаря: "Сериозно ли говориш? Как е възможно да забременееш, когато вече си бременна? Казаха, че е много рядко, но се случва. Чудо е, че това ми се случи", разказва тя.

"Молехме се за едно бебе и казахме, че ако не се случи, не можем да направим нищо по въпроса, а след един месец разбрах, че съм бременна. Това беше голям шок за нас. Наистина е невероятно", добавя щастливата госпожа Лука.

Прекрасното чудо на 30-г. Али остави лекарите без думи


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още един,, изрод,,

    6 2 Отговор
    Не е възможно това.....!
  • 2 Малинка

    13 1 Отговор
    Да са и живи и здрави! Слава Бога поне с това не съм имала проблем...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Всичко хубаво, ама

    15 2 Отговор
    това грозно шкембище не е за показване. И дано да са здрави децата, че при проблеми с щитовидната често се случват ментални увреждания.

    Коментиран от #7

  • 6 Мюмюн (Майкал)

    14 2 Отговор
    Скивайти бащата....тоз аку не е нещу ут нашиа джинс, пък на.
  • 7 Ник.а

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Всичко хубаво, ама":

    Е,ама тя много искала ...